TrioNec susține performanța sportivă. Finanțare importantă oferită campionilor la înot și tenis din FălticeniSpecial

TrioNec susține performanța sportivă. Finanțare importantă oferită campionilor la înot și tenis din Fălticeni

       Accesări: 1092

Susținere importantă pentru cei care fac performanță. Frații Mihai, Vasile și Cătălin Nechifor au decis să ofere la final de an un sprijin financiar important pentru două ramuri sportive din municipiul Fălticeni în care s-au înregistrat rezultate deosebite în anul competițional care tocmai s-a încheiat. Antreprenorii care dețin firma TrioNec au donat un fond în valoare de 20.000 de lei pentru două cluburi.

Este vorba despre clubul de înot și cel de tenis de câmp.

Clubul de înot ACS „Nada Florilor” a primit suma de 15.000 de lei, iar clubului de tenis de câmp i-au fost direcționați 5.000 de lei.

Finanțarea reprezintă un gest de recunoaștere pentru performanțele de excepție ale tinerilor sportivi din Fălticeni, care s-au întors acasă cu numeroase medalii și titluri de campioni obținute în competiții de înalt nivel.

În același timp, fondurile donate sunt un imbold pentru sportivi și antrenori, cât și un început bun pentru anul competițional următor.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Antreprenorii care dețin firma TrioNec spun că întotdeauna am pus accent pe sport și beneficiile pe care le oferă și că nu se vor opri aici cu finanțările pentru cei care fac performanță în sport.

„Înțelegem ce înseamnă sportul de performanță, cât efort, sacrificiu și determinare se află în spatele reușitelor.”, au declarat antreprenorii. „Susținerea noastră financiară este acum în mod personal pentru sportivi și antrenori care prin performanțele lor în competițiile de înot respectiv tenis au contribuit la creșterea renumelui comunității fălticenene. Felicităm campionii și apreciem munca lor. Le dorim sănătate și succese pe mai departe!”

Oamenii de afaceri sunt aproape de actul sportiv local și spun că sunt bucuroși să sprijine copiii care aduc plus valoare Fălticeniului.

Motivați să returneze în comunitate parte din propriul succes, Mihai, Vasile și Cătălin Nechifor cred cu tărie că cea mai bună investiție este în copii, iar tânăra generație este prezentul și viitorul societății.

Antrenorii clubului de înot, Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș, au ținut să mulțumească celor trei oameni de afaceri pentru sponsorizarea oferită, aceasta fiind considerată un gest de recunoștință și apreciere pentru performanțele deosebite obținute anul acesta la nivel național și internațional.

Acte de caritate în comunitate

Binefacerea are multe forme. De-a lungul anilor, antreprenorii firmei TrioNec le-a punctat, fără excepție, pe toate cele cuprinse în nomenclatorul carității.

Inițiativele lor nu s-au limitat doar la sport, ci și în alte domenii care valorizează omul la nivel social, uman, cultural și spiritual.

Ei au susținut financiar activități din mediul educațional, având contribuții anuale la fel de importante în proiecte pentru clase inteligente, premierea elevilor olimpici sau acțiuni derulate de către grădinițe, școli și licee.

Latura filantropică nu a fost neglijată.

TrioNec s-a implicat financiar în cazuri umanitare, dar și la construcția sau reconstrucția unor lăcașe de cult. Activitățile culturale derulate în Fălticeni au primit, în egală măsură, atenția cuvenită din partea celor trei oameni de afaceri.

Un capitol aparte îl constituie sprijinul financiar acordat Asociația „Dăruiește Viață”, organizație non-guvernamentală din care face parte și Carmen Uscatu, originară din Fălticeni, organizație cunoscută la nivel național pentru proiectele din domeniul sănătății, modernizarea unor secții de spitale, reconstruirea altor spații medicale și chiar construirea unui spital pentru copii în București.

ȘTIRI