Trei medalii obţinute de sportivii secţiei de tenis ACS Nada Florilor la „Turneul Campionilor” organizat la BucureştiSport

Trei medalii obţinute de sportivii secţiei de tenis ACS Nada Florilor la „Turneul Campionilor” organizat la Bucureşti

       Accesări: 590

La sfârşitul săptămânii, 3-4 aprilie 2021, secţia de tenis a clubului sportiv „Nada Florilor” Fălticeni a participat la „Turneul Campionilor Tenis 10 MPG”.

Competiţia, organizată la Bucureşti, de clubul Nitech Sport Club, a fost rezervată copiilor care au câştigat cel puţin un turneu în circuitul MPG, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021.

Sportivii pregătiţi de instructorul Marcel Dascălu au obţinut trei clasări pe podium.

La Nivelul Roşu (8 ani), primul loc şi titlul de campion i-a revenit Elenei Tănase, iar la Nivelul Portocaliu (9 ani), vicecampion a fost Daniel Mitocaru. La aceeaşi categorie, pe locul 3 s-a clasat un alt tânăr sportiv din Fălticeni, Christian Samachişa.

Alţi doi copii, Bianca Sosoi şi Matei Ursache, au avut evoluţii bune, obţinând clasări pe locul 4.

Alma Clinic

Instructorul Marcel Dascălu a apreciat performanţele copiilor, dar şi rolul pe care părinţii îl au în susţinerea micilor sportivi. Acesta a mulţumit firmei Romfour, pentru asigurarea transportului la competiţii, şi administraţiei locale, pentru asigurarea condiţiilor de pregătire.

ȘTIRI