Trei intervenții în centrul Fălticeniului. Pompierii au îndepărtat bucăți de tencuială și cărămizi care constituiau un pericol pentru pietoniLocal

Trei intervenții în centrul Fălticeniului. Pompierii au îndepărtat bucăți de tencuială și cărămizi care constituiau un pericol pentru pietoni

       Accesări: 2790

Intervenții pentru siguranța pietonilor. După vijelia de miercuri, când vântul a smuls acoperișul unui bloc din centru, mai multe elemente de construcție au fost deteriorate și constituiau un pericol. Câțiva trecători au sesizat la 112 faptul că tencuiala de la un balcon, aflat la etajul patru, este pe punctul să cadă.

Pompierii Detașamentului Fălticeni au sosit la fața locului în câteva minute, împreună cu angajați ai administrației locale, însă au așteptat autoscara de la Suceava pentru a desfășura intervenția.

Zona a fost asigurată de către polițiștii locali, atât traficul pietonal, cât și cel auto fiind închis.

Pompierii au avut vineri după-amiaza trei intervenții la blocurile din centrul orașului, de pe Bulevardul Revoluției, de unde au îndepărtat mai multe bucăți de tencuială, o scândură și cărămizi care puteau oricând să cadă și să rănească trecătorii.

După ce au analizat cu atenție, de la înălțime, pompierii au observat și alte elemente care constituiau un potențial pericol pentru pietoni.

Au urmat alte două intervenții pentru îndepărtarea tencuielii crăpate la un alt bloc, dar și curățarea unui grilaj metalic de la un balcon în care au ajuns bucățile de cărămidă aruncate de vijelie.

Pe durata intervenției, timp de aproximativ 40 de minute, traficul rutier a fost închis pe sensul de circulație dintre centru spre Bulevardul 2 Grăniceri.

Polițiștii locali au deviat circulația spre strada Republicii.

ȘTIRI