Toate drumurile din zona Fălticeni și din județ sunt deschise circulației. Aeroportul Suceava funcționează normalLocal

Toate drumurile din zona Fălticeni și din județ sunt deschise circulației. Aeroportul Suceava funcționează normal

       Accesări: 223

Episodul de iarnă s-a încheiat, la fel și munca drumarilor. Deși au reacționat cu întârziere și cu bâlbâieli, autoritățile județene au anunțat că situația revine la normal în ceea ce privește circulația pe drumurile publice. Începând sâmbătă, ora 13, toate drumurile județene și naționale din zona Fălticeni și din restul județului Suceava sunt deschise traficului auto.

Ultimele trei tronsoane de drumuri județene, dintre care două în comuna Forăști, au fost deszăpezite, după ce au existat restricții de circulație.

Condițiile meteo severe din județul Suceava, Cod roșu și cod portocaliu de viscol și ninsori abundente, au dat peste cap traficul rutier timp de trei zile.

Nu mai puțin de 17 drumuri județene din zona Fălticeni și alte 20 din restul județului au fost închise.

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava este funcțional. Activitatea aeroportuară a fost reluată, în condiții normale, încă de ieri.

Pe lângă infrastructura de transport au fost afectate și o serie de obiective din județul Suceava care, de asemenea, au fost deszăpezite și cu implicarea primarilor și a unor agenți economici.

Autoritățile județene, inclusiv Direcția Județeană Drumuri și Poduri Județene Suceava, nu au scos un cuvânt despre sincopele în gestionarea situației în caz de vreme severă.

Aceleași autorități nu și-au cerut scuze public, așa cum se procedează în țările civilizate, după haosul creat pe drumurile județene.

ȘTIRI