Thales Fast-Food se deschide pe 24 martie. Fălticenenii pot savura produse de post și  din carne de puiLocal

Thales Fast-Food se deschide pe 24 martie. Fălticenenii pot savura produse de post și din carne de pui

       Accesări: 4566

Un nou punct de atracție pentru iubitorii de mâncare bună. Începând din 24 martie, în cartierul Maior Ioan se deschide Thales Fast-food. Este locul unde veți putea savura produse apetisante, la prețuri decente.

Prospețimea și calitatea sunt două atuuri pe care le veți regăsi, zi de zi, la noul fast-food.

Thales Fast-Food este integrată în zona serviciilor oferite de Terasa Thales, locul unde zilele încep și se încheie cu o cafea bună, alături de prieteni.

Meniu diversificat și produse bune

Fiecare produs este pregătit cu atenție, astfel încât să corespundă celor mai exigente gusturi.

Mahanu Design

Meniul diversificat este un alt punct forte pentru Thales Fast-food. Oferta include produse populare precum, shaorma, doner kebab și hot dog. În perioada postului, clienții pot opta pentru produse specifice.

Clienții mai pot comanda delicatese precum cârnăciori prăjiți, cașcaval pane și ceafă la grătar.

Meniul este completat de sandvișuri și cartofi prăjiți, produse aflate printre preferințele persoanelor tinere și adulte.

Din gama mâncărurilor preparate rapid la Thales Fast-food nu lipsesc binecunoscutele șnițele din piept de pui (Chicken McNuggets), dar și aripioarele de pui.

Gogoși care vă lasă gura apă

La Thales Fast-Food se mănâncă bine, dar vă puteți și îndulci. Puteți opta pentru gogoși simple sau cu glazură, iar pentru gusturi deosebite puteți opta pentru gogoșile asortate cu cremă de fructe.

Pentru calitate controlată și optimizarea timpilor de servire, există o linie specială, de ultimă generație, pentru producția de gogoși.

Programul de lucru este zilnic, între orele 9.30 – 21.30.

Thales Fast-Food nu oferă servicii de livrări la domiciliu.

ȘTIRI