Surprins de radare în „cascadă”. Un șofer din Cornu Luncii s-a ales cu trei amenzi în 10 minute. Polițiștii i-au reținut permisul  de conducere pentru 180 de zileLocal

Surprins de radare în „cascadă”. Un șofer din Cornu Luncii s-a ales cu trei amenzi în 10 minute. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru 180 de zile

       Accesări: 13821

Plăcerea pentru viteză se plătește scump. Un șofer din comuna Cornu Luncii a căzut în „plasa” unei acțiuni desfășurate zilele acestea în zona Fălticeni, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere. Într-un interval de timp foarte scurt el a primit trei amenzi, iar timp de jumătate de an va fi pieton.

Aflat la volanul unui autoturism Audi, cu numere provizorii, bărbatul a fost depistat de aparatul radar, al autospecialei de poliție, cu 107 km/h pe raza satului Băișești.

Amendat și deja cu permisul reținut pentru 90 de zile, șoferul din Cornu Luncii a continuat să circule mai departe cu viteză ridicată.

10 minute mai târziu a fost surprins de al doilea radar, cu 103 km/h pe raza satului Cornu Luncii.

Echipajul de poliție l-a amendat pentru nerespectarea vitezei de deplasare impuse în localitate și i-a adăugat încă trei luni la măsura de suspendare a permisului de conducere. În plus, bărbatul a depășit și pe linia continuă, așa că s-a ales cu a treia amendă.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Trecut prin „filtrul” radarelor amplasate în „cascadă”, localnicul a primit sancțiuni în valoare de 3.190 de lei. Prin cumularea celor două contravenții, șoferul are permisul de conducere suspendat pentru 180 de zile.

Acțiunea de prevenire pe linia producerii accidentelor rutiere, pe fondul vitezei excesive, a fost desfășurată de Biroul Rutier Fălticeni cu sprijinul Biroului Rutier Suceava.

Mai multe echipaje au acționat în zona drumurilor naționale, în comunele Boroaia, Vadu Moldovei, Drăgușeni și Cornu Luncii.

Au fost aplicate 44 de amenzi, din care 33 la viteză.

Polițiștii au reținut într-o singură zi 23 de permise de conducere, 20 dintre acestea pentru depășirea vitezei admise în localitate.

ȘTIRI