Supermarket Simos deschide un nou magazin. Povestea de succes continuă pentru antreprenorii Nina și Ovidiu SimosLocal

Supermarket Simos deschide un nou magazin. Povestea de succes continuă pentru antreprenorii Nina și Ovidiu Simos

       Accesări: 15030

Succes și dezvoltare în mediu antreprenorial local. Supermarket Simos continuă să își extindă rețeaua în județul Suceava și deschide un nou magazin la finele acestei săptămâni. Investiția, realizată în comuna Stulpicani, se ridică la 1 milion de euro.

Noul magazin își va deschide porțile pentru publicul larg duminică, 20 noiembrie, de la ora 10.

Clienții vor fi întâmpinați cu oferte și promoții la numeroase produse.

Supermarket Simos dispune de o varietate de produse alimentare și nealimentare, spații generoase pentru raioanele de legume, fructe, pește, lactate, patiserie și congelate. Produsele cosmetice și cele de curățenie nu lipsesc din oferta magazinului.

În această perioadă este amenajat și un stand cu produse specifice Crăciunului.

La rafturi se regăsesc peste 5.000 de produse la cele mai bune prețuri, mărfuri ale unor mărci renumite autohtone, cât și străine.

Noul magazin, situat pe drumului județean dintre Orașul Frasin și Comuna Ostra, dispune de o parcare de 30 locuri.

Magazinul numărul 13

Noul magazin de la Stulpicani este cel de-al treisprezecelea din rețeaua Supermarket Simos.

Evenimentul de inaugurare s-a desfășurat sâmbătă după-amiază în prezența antreprenorilor Nina și Ovidiu Simos, și a invitaților acestora, primarul Vasile Zamcu, oameni de afaceri din Fălticeni, angajați și parteneri ai firmei Simos.

După slujba de sfințire, edilul comunei Stulpicani le-a urat bun venit investitorilor din Fălticeni, urându-le succes și ani de activitate cât mai mulți.

13 este o cifră cu noroc, susțin soții Nina și Ovidiu Simos care mai susțin că vor continua să dezvolte pe viitor rețeaua de magazine. Planul include un nou magazin în Fălticeni și un altul în comuna Moara.

Povestea de succes continuă

Supermarket Simos s-a născut din dorința de a oferi diversitate, calitate și prețuri bune.

Deviza rețelei de magazine, „mai aproape de tine”, oglindește, de altfel, politica tarifelor accesibile practicate la raft.

Rețeaua a pornit de la un simplu magazin deschis acum 25 de ani în urmă, în Fălticeni, iar succesul acestuia i-a determinat pe antreprenori să investească în noi spații de desfacere și comercializare amplasate în cartiere diferite ale orașului.

Supermarket Simos și-a croit drumul spre clienții din mediul rural investind pas cu pas în magazine moderne la Mălini, Bogdănești, Cornu Luncii, Vadu Moldovei și Borca.

Numărul angajaților a crescut constant, odată cu dezvoltarea afacerii, numărul acestora fiind în prezent de 240.

Antreprenorii Nina Și Ovidiu Simos au reușit reziste în fața unei concurențe acerbe și să-și dezvolte afacerea reziste pe o piață dominată de giganți precum Kaufland, Lidl, Profi sau Carrefour.

ȘTIRI