Sprijin pentru Andreea Anița! ASCOR organizează un eveniment caritabil cu nume sonore din folclorul românescEveniment

Sprijin pentru Andreea Anița! ASCOR organizează un eveniment caritabil cu nume sonore din folclorul românesc

       Accesări: 828

Încă un demers caritabil în numele binelui săvârșit pentru cei suferinzi. Povestea Andreei Anița, care se luptă din răsputeri cu cea mai cruntă boală, atinge tot mai multe inimi. ASCOR, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, filiala Suceava, organizează un eveniment caritabil, fondurile urmând să fie donate tinerei din Fălticeni care suferă de cancer.

Tănară din Fălticeni se află într-o clinică din Turcia, pentru a-și recăpăta sănătatea, iar costurile tratamentului sunt uriașe.

Evenimentul care vine în sprijinul acesteia se numește „Seară bucovineană” și este, de fapt, un spectacol muzical unde vor evolua nume sonore din folclorul românesc.

Și-au anunțat participarea Elena Merișoreanu, Constantin Bahrin, Fetele din Botoșani, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Emilia Ghinescu, Ilie Caraș, Steliana Sima, Raluca Diaconu.

Printre artiștii care vor urca pe scena spectacolului filantropic se numără Andrei Munteanu, Delia Valentina Bertea, Claudiu Rusu, Mihaela Apostol și Petrică Remus Fandarac.

Codrin Benta

Evenimentul, va avea loc luni, 13 noiembrie, la Hotelul Mandachi, din Suceava, în sala Regatto King. Spectacolul caritabil începe la ora 18.

Organizatorii invită toți doritorii să participe la „Seara Bucovineană”, biletul de intrare, sub formă de donație, costă 100 de lei, iar studenții vor beneficia de o reducere de 30%.

Tot ei mai spun că participanții se vor bucura de o seară autentic românească cu preparate tradiționale și dansuri moștenite din străbuni.

Printre cei care susțin acest demers caritabil se numără și trei firme din Fălticeni. Este vorba despre Hotel Angel Sofia, Romfour și Delicatese Larisa.

Cei care vor să participe pot apela două numere de telefon, persoane de contact, Adelina (0754) 839 249, Adriana (0740) 750 191.

ȘTIRI