Copiii și juniorii din Fălticeni au obținut 11 medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național de Qwan Ki DoLocal

Copiii și juniorii din Fălticeni au obținut 11 medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 1111

Sportul este unul din ambasadorii municipiului Fălticeni. După atletism, natație, volei și canotaj, acum și practicanții artelor marțiale s-au remarcat într-o competiție de vârf. Copiii și juniorii clublui Kim Long Dao au participat cu succes la Campionatul Național de Qwan Ki Do, întrecere rezervată copiilor și juniorilor, cu vârste între 4 și 15 ani.

Sportivii fălticeneni au obținut 11 medalii, dintre care una de aur, două de argint și opt de bronz.

Au luat parte 750 de sportivi de la 28 de cluburi de profil din toată țara, județul Suceava fiind prezent în concurs și cu cel mai mare număr de paerticipanți dintre toate județele.

Clubul Kim Long Dao, aflat sub coordonarea antrenorului Marius Maxim, s-a prezentat cu 47 de sportivi, câțiva dintre aceștia fiind debutanți în competițiile naționale.

Ioan Hlihor și-a adjudecat medalia de aur, iar Darius Creangă și Ana Cervinski au obținut, fiecare, medalia de argint.

Ați opt sportivi au urcat pe podium.

Alexia Crăciun, Rareș Adamovici, Delia Dumitru, Matei Vacaru și Diana Tunsu au încheiat concursul cu medalia de bronz.

Din cadrul clubului de arte marțiale din Fălticeni au pășit cu dreptul la categoria debutanți Luca Grigoriu (6 ani), Adrian Pârvu (6 ani) și Sofia Toma (9 ani) care au câștigat medalia de bronz.

Campionatul Național de Qwan Ki Do s-a desfășurat doar la probe tehnice.

Antrenorul Marius Maxim i-a felicitat pe toți sportivii clubului, amintind că spiritul de competiție este la fel de important ca medaliile unui campionat.

ȘTIRI