Sportivii din Fălticeni au câștigat șapte medalii la ultima etapă din cadrul Campionatului Național de AtletismSport

Sportivii din Fălticeni au câștigat șapte medalii la ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Atletism

       Accesări: 638

Anul competițional 2023 se dovedește unul de succes pentru tinerii fălticeneni. Sportivii CSS „Nicu Gane” au reușit să se evidențieze într-o nouă competiție importantă de atletism. Participarea la Campionatul Național, etapa zonală, desfășurată în municipiul Bacău, s-a încheiat, spre satisfacția antrenorului Alin Findanis, cu mai multe medalii.

Șapte sportivi ai clubului din Fălticeni au reușit să urce pe podium.

Ioana Răutu s-a clasat de două ori pe primul loc, având medalii de aur în probele de 800 și 1.500 metri.

Rezultate deosebite și pentru Elena Filip, cu două medalii, aur și bronz, în probele de 200 și 50 de metri.

În proba ștafetă, 4 x 200 m, sportivele din Fălticeni și-au surclasat adversarele, reușind să obțină medalia de aur. Performața aparține echipajului format din Alesia Acasandrei, Delia Donisă, Cătălina Tanislav și Filip Elena.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Eusebiu Prisacă a întregit palmaresul CSS „Nicu Gane” cu o medalie de aur, în proba de 200 metri, în timp ce Alesia Acasandrei a obținut bronzul în proba de 800 de metri.

Antrenorul Alin Findanis i-a felicitat pe atleții medaliați, amintind că această unii componenți ai CSS „Nicu Gane” au fost la prima experiență competițională la Bacău ,alții fiind deja obișnuiți cu atmosfera de concurs din sală.

Clubul fălticenean s-a prezentat la competiție cu un lot format din Ioana Răutu, Alesia Acasandrei, Delia Donisă, Eusebiu Prisacă, Cătălina Tanislav, Elena Filip, Robert Ciobanu, Darius Alexandru, Mihai Sava, David Chihaia, Andra Loghin.

Un alt aspect pozitiv din cadrul competiției este acela că mulți dintre sportivii menționați au reușit să stabilească noi recorduri personale în probele în care au concurat.

Alin Findanis le-a mulțumit sponsorilor, Supermarket Simos, Inpride și Primăriei Municipiului Fălticeni cât și Clubului Copiilor Fălticeni pentru sprijinul oferit.

Campionatul Național de Atletism s-a desfășurat între 11 și 12 martie, câteva sute de participanți din toată țara participând la etapa zonală.

ȘTIRI