Accesări: 9372

Schema de personal se mărește și se înnoiește. Spitalul Municipal Fălticeni, cel mai mare angajator la nivel local din sectorul bugetar, continuă angajările. Luna aceasta sunt scoase la concurs 19 posturi pentru pentru asistente medicale debutante, infirmiere și îngrijitoare.

Câteva secții și compartimente ale unității medicale au locuri libere, iar conducerea spitalului începe recrutarea unei serii de personal.

Posturi contractual temporar vacante

Sunt disponibile 11 posturi contractual temporar vacante și opt pe perioadă nedeterminată.

Patru posturi de asistent medical debutant sunt scoase la concurs la Pediatrie, Primiri urgențe, la Centrul de Sănătate Vadu Moldovei și la Cabinetul de Psihiatrie din Ambulatoriul Integrat (fosta Policlinică). Alte șase posturi de infirmieră sunt disponibile la ATI, CPU, Dermato-venerice, Chirurgie și Neonatologie, cât și două posturi de îngrijitoare la Boli Infecțioase și Pneumologie.

Codrin Benta

Proba scrisă va avea loc pe 18 iunie.

Dosarele pot fi depuse între orele 13 și 15, până pe 10 iunie inclusiv, la sediul serviciului RUNOS al spitalului, de pe strada Ion Creangă, lângă Ambulatoriul de Specialitate.

Candidații vor susține și un interviu, după proba scrisă.

Posturi pe perioadă nedeterminată

Unitatea medicală scoate la concurs alte opt posturi contractual vacante pentru asistente medicale și îngrijitoare.

Concursul de va desfășura pe 28 iunie, iar dosarele pot fi depuse zilnici până pe 17 iunie, inclusiv, între orele 13 și 15.

Patru posturi pentru asistente medicale debutante sunt vacante la Neonatologie, Medicină Internă, Cardiologie și la Cabinetul de Ortopedie din Ambulatoriul Integrat, în timp ce posturile pentru îngrijitoare sunt libere pe secțiile Chirurgie, Boli Infecțioase, Medicină Internă și Obstetrică Ginecologie.

Documente necesare

Candidații trebuie să prezinte o serie de documente care să ateste identitate, studiile, cartea de muncă (dacă este cazul), cazierul judiciar, fișa de aptitudini care sa ateste starea de sănătate, adeverință care să ateste starea psihică, eliberată de cabinetul de psihiatrie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal Fălticeni, un curriculum vitae, asigurare malpraxis 2021, în cazul asistenților medicali.

Toți cei care participă la concurs trebuie să mai prezinte și un certificat de integritate comportamentală și o declarație pe propria răspundere precum că nu se află în situația de carantină sau izolare la domiciliu.

Vechimea nu este necesară.

Taxa de concurs este de 50 lei pentru asistenți medicali si 30 lei pentru infirmieră și îngrijitoare.

ȘTIRI