Șomuz Fălticeni urmărește un nou succes în ultima deplasare din această toamnăSport

Șomuz Fălticeni urmărește un nou succes în ultima deplasare din această toamnă

       Accesări: 281

La sfârșitul săptămânii sunt programate partidele etapei a 8-a, în Liga 3 – Seria 1.

Șomuz Fălticeni, ocupanta locului 2 în clasament, va juca la Dorohoi, în ultima deplasare a turului.

De la ora 15.00, fălticenenii vor întâlni echipa Dante Botoșani, ocupanta locului 8.

Cele două echipe s-au întâlnit și în primul meci al sezonului, când Șomuz Fălticeni a câștigat cu 3-0 meciul din primul tur al Cupei României.

Pentru confruntarea de sâmbătă, antrenorul Daniel Stoica trebuie să suplinească cele două pierderi importante survenite în echipa de start ca urmare a suspendării jucătorilor Eduard Julei și Christ Afalna.

Mahanu Design

Chiar și în această situație, obiectivul echipei rămâne obținerea celor trei puncte puse în joc.

Meciul de la Dorohoi va fi condus de o brigadă de arbitri formată din: A: Burloiu Dorin (Galaţi), A1: Iftode Florin (Târgu Bujor – Galaţi), A2: Ichim Cristi Daniel (Brăila).

Observatori: Anițoaei Petronela (Iaşi) și Vamanu Vasile (Bacău).

„După punctul scos la Radauţi, în ciuda unui arbitraj ostil din punctul meu de vedere, sâmbătă ne deplasăm la Dorohoi, cu moralul ridicat prin prisma ultimului rezultatul.

Am pierdut doi jucători importanți, Julei și Afalna, care au luat cartonaşe roșii în ultima deplasare. Dar, în urma retestării jucătorilor care au ieşit pozitivi în urmă cu 10 zile, am primit rezultatul momentan doar la un sigur jucător, Florin Chiseliţă, care a iesit negativ și ne putem baza pe el în meciul de sâmbătă. Obiectivul pentru acest meci este să ne întoarceam cu toate cele trei puncte la Fălticeni”, ne-a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al Şomuzului.

În etapa de sâmbătă sunt programate următoarele partide:

Dante Botoșani – Șomuz Fălticeni

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți

Bradu Borca – Ceahlăul Piatra Neamț

Sporting Jun. Vaslui – Știința Miroslava

CSM Pașcani – Foresta Suceava

Disputarea meciului de la Huşi este însă incertă la această dată. Mai mulţi jucători ai echipei gazdă (cei trei portari din lot) ar fi fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

ȘTIRI