Accesări: 2214

Infracțiunile economice se află în atenția oamenilor legii. Pentru a descuraja săvârșirea unor astfel de fapte de natură penală, la nivelul municipiului Fălticeni polițiștii fac verificări periodice în mediul privat. Ultimele controale, ce au fost desfășurate pe 29 octombrie, s-au lăsat din nou cu amenzi.

Agenții Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Suceava au acționat în Fălticeni și au extins verificările și în localitățile adiacente.

Aceștia au intervenit pe linia prevenirii şi combaterii activităților ilicite din sfera traficului cu produse accizabile.

În cadrul aceleași razii au fost vizate comerțul neautorizat precum şi schimbul ilegal de valută.

Pe perioada raziei au fost verificate șapte firme. Cadrele Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat o infracţiune şi au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 lei.

Codrin Benta

Polițiștii au indisponibilizat în urma verificărilor bunuri în valoare de 6.000 lei. Oamenii legii mai spun că au confiscat și peste 4.000 lei.

Controalele se vor intensifica spre sfârșitul anului, când activitățile comerciale ilicite i-au amploare în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

ȘTIRI