Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au remizat în jocul de pregătire disputat la RomanSport

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au remizat în jocul de pregătire disputat la Roman

       Accesări: 178

După deplasarea de la Ploiești, la mijlocul săptămânii, Șomuz Fălticeni a disputat duminică, 21 februarie,  al doilea joc de pregătire în compania colegei din Liga a 3-a, Bucovina Rădăuți.

Pentru că suprafața de joc de pe Stadionul “Constantin Jamaischi” este acoperită cu un strat consistent de zăpadă, în urma precipitațiilor din această săptămână, conducerea clubului a optat pentru disputarea meciului, programat la începutul pregătirii de iarnă, la Roman, pe suprafață sintetică.

Pe durata celor 90 de minute ale confruntării, antrenorul Daniel Stoica a rulat toți cei 21 de jucători care au făcut deplasarea.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate în ultimul sfert de oră.

Mai întâi a înscris Bucovina, prin Robert Ciobanu, care a taxat o eroare nepermisă a defensivei fălticenene (minutul 73).

Golul egalizator a venit după 5 minute, fiind reușit de Sandro Camara, ce-i drept în urma unei poziții suspecte de offside.

Sandro Camara

Bucovina Rădăuți a avut o posesie mai bună în prima repriză iar fălticenenii au contat mai mult în ofensivă abia în repriza a doua.  Fiecare echipă și-a trecut în cont și câte trei ocazii de a marca.

Cele două echipe au început meciul în următoarea formule:

Șomuz: Chindriș – Chisăliță, Njindja, Toukam, Forizs, Robciuc, Hadhria, Nistor, Tănăsoiu, Netbai, Enciu.

Rezerve: Pascal, Julei, Polifron, Cazacu, Sahlean, Dohotaru, Balde, Tchassen, Camara, Joao Claudio.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Antonesei, Vișinar, Chirilescu, Coajă, Bejenar, Vitu, Dănilă, Coroamă C., Străjeriu, Ciobanu R.

ȘTIRI