Șomuz Fălticeni s-a prezentat foarte bine în jocul de pregătire disputat în compania Academiei de fotbal Viitorul ClujSport

Șomuz Fălticeni s-a prezentat foarte bine în jocul de pregătire disputat în compania Academiei de fotbal Viitorul Cluj

       Accesări: 351

După trei zile în care au avut parte de câte două ședințe de pregătire, jucătorii echipei Șomuz Fălticeni au susținut astăzi primul joc de pregătire din cadrul cantonamentului organizat în Ardeal.

Șomuz a întâlnit echipa U19 a Academiei de Fotbal Viiitorul Cluj, pe terenul sintetic din cadrul Bazei Sportive Gheorghieni din Cluj.

La joc a fost prezentă și conducerea clubului. Directorul sportiv, profesorul Iulian Darabă, a remarcat atmosfera bună din cadrul lotului, dar și jocul bun al echipei pregătite de antrenorul Daniel Stoica.

Scorul final a fost de 4-1 pentru Șomuz, chiar dacă clujenii au fost cei care au deschis scorul. Pentru Fălticeni au marcat: Bogdan Forizs (min. 38, din penalty), Adrian Tănăsoiu (min. 41), Andrei Sahlean (min. 43) și Eduard Julei (min. 62.).

„Acest turneu tip cantonament a decurs foarte bine până în acest moment.  Avem condiții de antrenament foarte bune, iar echipa răspunde bine la cerințele mele. Începem să facem un grup unit și bine închegat . Lucrurile stau foarte bine și sper să continue tot așa. Ne mai rămân trei zile și două amicale după care ne întoarcem acasă și intrăm în linie dreaptă cu pregătirea meciurilor din campionat”, a declarat antrenorul Daniel Stoica pentru Cronica de Fălticeni.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Miercuri, 3 martie, Șomuz Fălticeni va întâlni o altă academie clujeană, cea a Universității, iar vineri, în ultima zi a cantonamentului, va disputa ultimul joc amical din perioada de pregătire, în compania echipei de Liga a 3-a Progresul Șomcuța Mare, echipă la care în această iarnă a ajuns fostul jucător al Fălticeniului, Cătălin Tutuța.

ȘTIRI