Şomuz Fălticeni și Petrolul Ploiești s-au întâlnit într-un joc de pregătire pe Stadionul „Ilie Oană”Sport

Şomuz Fălticeni și Petrolul Ploiești s-au întâlnit într-un joc de pregătire pe Stadionul „Ilie Oană”

       Accesări: 758

Programul de pregătire al echipei Şomuz Fălticeni continuă cu antrenamente la nivel local şi jocuri de pregătire.

Astăzi, de la ora 12.00, fălticenenii au susţinut un amical în compania echipei Petrolul Ploieşti, din Liga a 2-a. Jocul s-a disputat pe Stadionul „Ilie Oană”. Este a treia echipă din eşalonul secund pe care Şomuz a întâlnit-o în această perioadă, după FK Csíkszereda şi Aerostar Bacău.

Pentru echipa pregătită de antrenorul Viorel Moldovan, a fost ultimul joc de pregătire înainte de reluarea meciurilor din Liga a 2-a. Petrolul este momentan pe locul 9.

În ceea ce priveşte prestaţia fălticenenilor, a fost primul joc în care au fost utilizaţi şi jucătorii transferaţi în această iarnă (este vorba despre cei trei jucători străini). Acestora li s-a alăturat şi tunisianul  Nour Hadhria, un atacant care se pregăteşte cu echipa din Fălticeni.  

„Consider că am avut o primă repriză bună, jucând de la egal la egal. Au fost şi trei ocazii ratate de noi. Jocul s-a schimbat în repriza a doua, când am făcut mai multe schimbări pentru a da prilejul tututor jucătorilor să evolueze. Mai avem de lucrat în perioada următoare la aspecte care ţin de relaţiile de joc şi pregătirea individuală”, a precizat antrenorul Daniel Stoica.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Petrolul Ploieşti – Şomuz Fălticeni 5-0 (2-0)

Marcatori: Mitrea (10), Balint (12), Roige (65), Buhăescu (68), Vajushi (83)

Şomuz a început jocul în următoarea formulă: Chindriş – Chisăliţă, Njindja, Forizs, Polifron, Sahlean, Balde, Camara, Ricciulli, Enciu.

În repriza doua au mai intrat: Cazacu, Dohotariu, Julei, Robciuc, Tchassen, Netbai, Tănăsoiu, Nistor şi Hadhria.  

Petrolul: Avram R. – Mondragon, Nicolae A., Huja, Manolache – Pană S., Mitrea V., Bratu M., Ekollo, Poelmans,  Balint V.

ȘTIRI