Şomuz Fălticeni pierde un jucător de bază în retur. Mijlocașul Rashid Balde va sta în afara gazonului şase luni după operaţia la genunchiSport

Şomuz Fălticeni pierde un jucător de bază în retur. Mijlocașul Rashid Balde va sta în afara gazonului şase luni după operaţia la genunchi

       Accesări: 1070

Echipa de fotbal Şomuz Fălticeni nu se va putea baza pe serviciile mijlocaşului de naţionalitate portugheză Rashid Balde, în ultimele şase meciuri oficiale ale acestui sezon.

Rashid Balde a fost adus la Fălticeni în pauza competiţională şi era văzut ca jucător de bază pentru Şomuz în jocurile dificile din returul Ligii a 3-a.

El a fost titular în deplasarea de la Vaslui. În minutul 64, în urma unei faze în care a urmărit să şuteze spre poartă mingea respinsă de apărarea echipei Sporting Vaslui, a suferit o accidentare gravă la genunchiul drept. La acea fază, arbitrul meciului a considerat că Balde a avut o intrare imprudentă, arătându-i al doilea cartonaş galben, care a dus la eliminarea sa.

În cursul zilei de marţi, 23 martie, Rashid Balde a fost supus unei operaţii la ligamentele genunchiului drept, la clinica „Regina Maria” din Târgu Mureş, ne-a informat directorul sportiv al ACS Şomuz Fălticeni, profesorul Iulian Darabă.

„Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm să revină alături de noi. Din păcate accidentarea suferită îl va ţine departe de terenul de joc cel puţin 6 luni”, a precizat Iulian Darabă.

Codrin Benta

Rashid Balde a asistat din tribună la victoria obţinută de Şomuz în faţa echipei CSM Paşcani. Coechipierii i-au dedicat cele două goluri.

ȘTIRI