Şomuz Fălticeni împrumută un jucător important la un club din Liga 2. Camerunezul Christ Aflana va evolua la Unirea SloboziaSport

Şomuz Fălticeni împrumută un jucător important la un club din Liga 2. Camerunezul Christ Aflana va evolua la Unirea Slobozia

       Accesări: 678

Conducerea clubului de Liga a 3-a, Şomuz Fălticeni, a anunţat încheierea unei înţelegeri cu echipa de Liga a 2-a, Unirea Slobozia, pentru împrumutul jucătorului Christ Nkama Afalna.

Jucătorul se află deja în pregătire cu clubul ialomiţean. Calitățile sportivului și capacitatea mare de efort fizic au fost apreciate de Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Unirea Slobozia, care a decis să-l păstreze pe Christ Afalna pentru meciurile dificile pe care echipa sa le va susţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Christ Afalna, jucător în vârstă de 22 de ani, a fost legitimat de Şomuz Fălticeni în vara anului 2019. El are contract cu clubul fălticenean până în august 2021. Christ va ajunge la Slobozia sub formă de împrumut, până la finalul sezonului Ligii a 2-a.

Camerunezul Afalna fost unul dintre cei mai buni jucători ai Şomuzului în turul actualului sezon, cu 5 goluri marcate în competițiile oficiale (Liga 3 și Cupa României).

„Înțelegerea pentru împrumutul lui Christ Afalna la clubul Unirea Slobozia a fost perfectată astăzi, 12 ianuarie. Este un pas important în cariera unui tânăr jucător, care ne-a ajutat în ultimii doi ani. Cu siguranță nu i-a fost ușor în această perioadă, dar iată că prin muncă și atitudine își continuă ascensiunea. Ne bucurăm pentru el, atât noi cei din conducerea clubului cât și stafful tehnic, și îi dorim mult succes în Liga a 2-a”, ne-a declarat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al clubului Șomuz Fălticeni.

Și antrenorul Daniel Stoica ne-a transmis că viitorul jucătorului este pe primul loc și de aceea nu s-a opus plecării lui Christ Afalna, fiind vorba de trecerea într-un eșalon superior.

Şomuz Fălticeni urmează să înceapă pregătirea pentru partea a doua a campionatului, luni, 18 ianuarie. Reunirea lotului va avea loc la Stadionul „Constantin Jamaischi”.

Foto: Unirea Slobozia – facebook

ȘTIRI