Șomuz Fălticeni anunță alte două transferuri importante pentru noul sezonSport

Șomuz Fălticeni anunță alte două transferuri importante pentru noul sezon

       Accesări: 726

Jucători noi la antrenamentele echipei Șomuz Fălticeni!

Conducerea clubului fălticenean a anunțat marți perfectarea a încă două transferuri.

În primul rând, este  vorba despre fundașul central Bogdan Forizs, în vârstă de 26 de ani, un jucător care s-a aflat din această primăvară și în lotul echipei Ceahlăul Piatra Neamț, dar nu a apucat să debuteze pentru nemțeni.

De asemenea, Șomuz s-a înțeles și cu Andrei Carlos Mocan, un jucător care a fost în lotul echipei de liga secundă Universitatea Cluj.

Cei doi au participat deja la ședințele de pregătire conduse de antrenorul Daniel Stoica, preparatorul fizic Adian Levițchi și secundul Florin Ailenei.

Reamintim că Șomuz Fălticeni a obținut recent și semnătura portarului Claudiu Chindriș, care a apărat sezonul trecut poarta grupării FC U Craiova, echipă cu care a obținut promovarea în Liga a 2-a.

Directorul sportiv al clubului din Fălticeni, profesorul Iulian Darabă, spune că sunt discuți avansate și cu alți jucători, atât români cât și străini.

Începând de astazi (marți, 4 august – n.r) s-au alăturat lotului nostru doi jucatori foarte importanți. Ne-am înțeles cu Bogdan Forizs, un jucător experimentat, care joacă pe postul de fundaș central, fost căpitan al echipei Național Sebiș (Liga 3 – Seria a 4-a). Cel de-al doilea jucator este junior, născut in anul 2001. Mocan Andrei Carlos a evoluat la Universitatea Cluj.  Le uram bun venit in cadrul clubului nostru și evolutii cât mai reușite! Legat de perioada următoare, suntem in tratative cu încă doi jucatori străini și un român”, a declarat managerul sportiv Iulian Darabă, pentru Cronica de Fălticeni.

Șomuz Fălticeni a început pregătirea pentru noul sezon în urmă cu exact o lună, iar la sfârșitul lunii august echipa va debuta în competițiile oficiale: Cupa României (25 august) și Liga a 3-a (29 august).

Bogdan Forizs
Andrei Carlos Mocan

ȘTIRI