Șoferiță din Rădășeni implicată într-un accident rutier. Cinci persoane au fost rănite. Mașina s-a oprit într-un stâlpLocal

Șoferiță din Rădășeni implicată într-un accident rutier. Cinci persoane au fost rănite. Mașina s-a oprit într-un stâlp

       Accesări: 3573

Incident petrecut în plină zi și într-o zonă cu trafic auto și pietonal ridicat. Un autoturism Renault s-a izbit într-un stâlp, mașina părăsind partea caroabilă, și rănind patru pietoni pe Calea Unirii din municipiul Suceava. La volan se afla o șoferiță din comuna Rădășeni.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, a pierdut a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă și intrat în coliziune cu un stâlp de electrcitate.

Accidentul rutier s-a petrecut joi, 31 august, la miezul zilei, în apropiere de zona Shopping City.

În urma impactului a rezultat vatămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Mașina a acroșat alți patru pietoni, care se aflau pe trotuar, în zona producerii accidentului rutier, care au fost răniți.

Conducătoarea auto au fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La spital i s-a recoltat proba de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pompierii suceveni au intervenit la fața locului, cu autospeciala pentru descarcerare, ambulanța SMURD, în sprijinul acestora fiind trimse două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Cei patru pietoni (toți de sex feminin), doi adulti (19 și 41 de ani) și doi minori (9 si 15 ani), inclusiv conducatoarea auto (58 de ani), au necesitat îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în evenimentul rutier erau conștiente și cooperante. Acestea au fost transportate la UPU Suceava, pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI