Accesări: 3014

Grabă mare pentru un conducător auto din capitală. Un șofer bucureștean a uitat care este viteza de deplasare în localitate, motiv pentru care oamenii legii l-au lăsat fără permis. „Furat” de imaginea unei șosele fără prea mult trafic, bărbatul în vârstă de 31 ani s-a aventurat cu 140 km/h (+90 km/h) prin Fălticeni.

Bucureșteanul, care conducea un Jeep Grand Cherokee, a fost surprins, la sfârșitul săptămânii trecute, cu pistolul radar pe strada Sucevei.

Acesta se îndrepta spre Suceava, unde avea o întâlnire.

Șoferul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei și permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

Două zile mai târziu, pe același sector de drum, a fost surprins și un celebru cântăreț de muzică populară din Republica Moldova. Artistul conducea cu viteza de 107 km/h la ieșirea din municipiul Fălticeni.

Mahanu Design

Polițiștii l-au amendat cu 2.900 de lei și i-au reținut permisul.

Cântărețul se grăbea la un spectacol pe care urma să-l susțină la Suceava. El nu va mai putea conduce pentru următoarele trei luni.

Datele statistice ale Biroului Rutier Fălticeni arată că în primele două luni ale acestui an au fost reținute peste 200 de permise de conducere, 80% dintre acestea fiind reținute pe fondul nerespectării regimului legal de viteză în localitate.

ȘTIRI