Razie de amploare în Fălticeni. Polițiștii au depistat doi tineri urmăriți la nivel național. Infracțiuni constatate în flagrantLocal

Razie de amploare în Fălticeni. Polițiștii au depistat doi tineri urmăriți la nivel național. Infracțiuni constatate în flagrant

       Accesări: 6249

Controale peste controale în trafic și pe străzi. Polițiștii au desfășurat recent o razie amplă în municipiul Fălticeni, într-o acțiune ce a vizat creșterea gradului de siguranță publică. Aceasta s-a încheiat cu zeci de amenzi, pe durata verificărilor fiind constatate numeroase nereguli.

Subofițeri și ofițeri din cadrul Poliției Municipale Fălticeni și de la Secțiile de Poliție Rurală Vadu Moldovei, Preutești și Mălini au participat la razia desfășurată în zona centrală, pe principalele artere rutiere, cât și la ieșirile din oraș.

Au fost făcute verificări pe străzi și în traficul auto, acțiunile fiind derulate pe linie de ordine publică și rutieră.

În timpul acestora au fost depistați doi tineri, în vârstă de 15 și 17 ani, care figurau pe lista persoanelor urmărite la nivel național de Poliția Orașului Gura Humorului. Ambii au fost depistați pe strada Pleșești Gane.

Cu ocazia raziei au fost constatate și două infracțiuni în flagrant. Un bărbat din județul Neamț a fost depistat cu zeci de pachete de țigări produse în spațiul extracomunitar, pentru care nu putut prezenta documentele de proveniență, în timp ce un alt bărbat a fost depistat pe strada Armatei, în timp ce conducea un autoturism, fără ca acesta să dețină permis de conducere auto.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ambii au ajuns la unitatea de poliție, unde li s-au întocmit dosar penal.

Pe linie de circulație au fost reținute 6 permise auto și un certificat de înmatriculare.

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat în două etape, atât pe linie rutieră, cât și pe ordine publică.

Echipajele de la Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Investigarea a Criminalității Economice, Biroul Rutier au acționat dimineață, la amiază, seara și noaptea, între orele 8 – 12 și 20 – 24.

În cadrul raziei au fost aplicate 64 de amenzi. Valoarea acestora se ridică la peste 30.000 de lei.

ȘTIRI