Profesorii de educație fizică și sport sunt invitați la Simpozionul interjudețean „Mișcare, Sănătate, Viață”Educație

Profesorii de educație fizică și sport sunt invitați la Simpozionul interjudețean „Mișcare, Sănătate, Viață”

       Accesări: 267

Eficiența educațională este un subiect de actualitate ce vizează toate ariile curiculare. Noutățile din acest domeniu vor fi prezentate în cadrul Simpozionul interjudețean „Mișcare, Sănătate, Viață”. Profesorii de educație fizică și sport sunt invitați să ia parte la evenimentul care va pune accent pe implementarea unor standarde de calitate.

Simpozionul, se va desfășura joi, 12 decembrie, de la ora 14, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, și este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.

Prin acest schimb de experiență se dorește creșterea procesului instructiv-educativ al cadrelor didactice și implicit al elevilor.

Noutățile sistemului educațional modern interesează și determină concepte de aplicare a practicii pedagogice pentru fiecărui profesor.

Întrunirea de la Suceava va sublinia nevoia de a crea modele de educație centrate pe elev în sistemul educațional actual.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În egală măsură vor fi aduse în atenție implementarea unor standarde de calitate în procesul instructiv-educativ și creșterea percepției asupra rolului formativ al educației fizice și sportului.

Potrivit organizatorilor simpozionului, cumularea de informații va conduce în mod cert la creșterea eficienței educaționale, va evidenția progresul și va determina pe fiecare profesor să adopte un conținut atractiv pentru lecțiile organizate.

ȘTIRI