Primul salon de tatuaje din Fălticeni. Afacerea aparține unui tânăr dublu premiat la un concurs internaționalLocal

Primul salon de tatuaje din Fălticeni. Afacerea aparține unui tânăr dublu premiat la un concurs internațional

       Accesări: 11091

De la pasiune la afacere este doar un pas. Este nevoie de timp, idei și un plan foarte bine pus la punct. Acesta este rețeta pe care a urmat-o Andrei Timofte, tânărul care și-a împlinit un vis odată cu deschiderea primului studio de tatuaje din municipiul Fălticeni.

Un eveniment, organizat în cadru restrâns, s-a desfășurat sâmbăta trecută, astfel că primii care au pășit în universul cromatic și grafic au fost prietenii.

Andrei Timofte le-a explicat invitaților de ce și-a investit banii într-un salon de tatuaje, a vorbit despre experiențele pe care le are în domeniu și ce înseamnă pentru el acest început de drum.

Cu ocazia deschiderii oficiale au fost prezentate și ultimele lui lucrări, fiecare cu povestea și mesajul ei, lucrări realizate tot pentru câțiva prieteni.

Bun venit la Tattoo Studio Fobia

Acestea este numele proiectului. Tattoo Studio Fobia.

Situat pe strada Nicolae Beldiceanu, între Oficiul Poștal și Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, salonul de tatuaje oferă servicii de înaltă clasă.

Andrei promite experiențe deosebite pentru fiecare client în parte, grijă pentru detalii și comunicare.

Tânărul din Fălticeni, specializat în arta desenelor imprimate pe piele, vrea ca fiecare tatuaj în parte să fie deosebit.

Cu ajutorul aparatelor performante, cu priceperea și îndemânarea autorului, Tattoo Studio Fobia pune siguranța și confortul pe primul plan.

Tehnica și ustensilele utilizate sunt de ultimă generație, cu accent pe mediu steril și lipsa riscului de infecții.

Tattoo Studio Fobia este deschis începând din 15 mai.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 10 – 18.

Andrei este dublu premiat la un concurs internațional

Andrei nu este doar pasionat de tatuaje, ci este și foarte talentat.

Are opt ani de activitate în domeniu și două premii care spun totul despre măiestria lui în domeniul desenelor imprimate pe piele.

Tânărul din Fălticeni a participat în anul 2021 la concursul “International Tattoo Fest”, unde a câștigat locul 2 la categoria ”Cel mai bun tatuaj”, respectiv “Best of Black & Gray”.

Anul trecut s-a prezentat din nou, cu un tatuaj color, reușind să câștige locul 1 la categoria “Best of Color”.

Și în afara sferei competiționale, Andrei Timofte ține ștacheta sus.

Tatuajele lui se disting prin cromatică bogată, profunzimea detaliilor, varietatea temelor abordate, precum și prin armonia compozițională.

Pasiune transformată în afacere

Andrei povestește că pasiunea lui pentru tatuaje s-a născut în urmă cu 11 ani.

Primul desen de piele l-a făcut la un studio specializat din Milano. Nu se gândea vreodată că va profesa în acest domeniu și că va deveni atât de atașat de această meserie.

Atras de lumea fotografiei și cinematografiei, el urmează studiile la Institutului ITSOS „Albe Steiner” din Italia, iar de aici pornește și dorința pentru tot ce urma să însemne adevăratul contact cu arta.

După opt ani de experiență și pasiune pentru tatuaje, Andrei dă viață primului salon autorizat din Fălticeni, creat pentru cei care vor să-și aștearnă pe piele amintiri de preț, simboluri, mesaje sau desene care îi reprezintă.

ȘTIRI