Concerte de Zilele Municipiului Fălticeni. Astăzi cântă Proconsul, Diana Matei și Taraful Cleante, Petre ȘtefanLocal

Concerte de Zilele Municipiului Fălticeni. Astăzi cântă Proconsul, Diana Matei și Taraful Cleante, Petre Ștefan

       Accesări: 5494

Evenimentul local al verii continuă cu partea artistică și muzicală. Așteptate de tineri și adulți, seria de concerte organizate cu prilejul Zilelor Municipiului Fălticeni începe astăzi. Marți, 18 iulie, se vor desfășura printre trei recitaluri anunțate de organizatori.

Localnicii și nu numai ei sunt invitați începând cu ora 18, pe platoul de lângă stadionul „Nada Florilor”, din apropierea Bazei de Agrement, la concertele Proconsul, Diana Matei și Taraful Cleante, și Petre Ștefan.

Programul muzical al zilei va fi deschis de interpreți și formații de pe Valea Șomuzului. Acesta va include și câteva momente artistice.

Începând cu ora 18 vor evolua tinere talente ce activează în cadrul Clubului Copiilor Fălticeni și Centrului Cultural „G.V. Birlic”.

Formația pop-rock Proconsul va concerta de la ora 20, iar de la 21 vor intra pe scenă Diana Matei și Taraful Cleante.

Alma Clinic

Registrul muzical va fi schimbat de la ora 22, când va începe recitalul de muzică trap susținut de tânărul solist Petre Ștefan.

La concertele din această seară sunt așteptate să participe câteva mii de persoane. Echipaje ale Poliției Municipiului Fălticeni, Poliției Locale și Jandarmeriei vor fi prezente la eveniment pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică.

Zilele Municipiului Fălticeni sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Fălticeni în parteneriat cu Yannis Bay Park SRL.

Zilele Municipiului Fălticeni / 18 iulie

  • Ora 18 – Formații și soliști de pe Valea Șomuzului
  • Ora 20 – Concert Proconsul
  • Ora 21 – Concert Diana Matei și Taraful Cleante
  • Ora 22 – Concert Petre Ștefan

ȘTIRI