Primarul Ionuț Andreica l-a adus pe Moș Crăciun în comuna Râșca. Peste 600 de copii au primit cadouriRural

Primarul Ionuț Andreica l-a adus pe Moș Crăciun în comuna Râșca. Peste 600 de copii au primit cadouri

       Accesări: 2973

Decembrie este luna lui Moș Crăciun. Dărnicia este cuvântul de ordine pentru sărbătorile de iarnă care bat la ușă. Spiritul acestora s-a simțit deja în Comuna Râșca, unde câteva sute de cadouri au fost oferite spre bucuria copiilor.

Moș Crăciun, însoțit de primarul Ionuț Andreica, a sosit mai devreme anul acesta.

A venit cu trei zile înainte de ajunul Crăciunului, însă niciun copil nu s-a supărat că bătrânul cu haine roșii și sac mare i-a vizitat chiar la școală.

Surpriza a fost cât se poate de mare, pe măsura bucuriei fiecărui elev.

A fost o zi frumoasă în care am văzut multă bucurie. Moș Crăciun a sosit astăzi, 21 decembrie pentru toți copiii din comuna Râșca.”, a spus primarul Ionuț Andreica. „Cadourile i-au bucurat nespus pe micuți, care s-au reîntâlnit cu Moș Crăciun. Îl așteptăm și anul viitor, la fel de generos ca și acum.”

Vizita lui Moș Crăciun s-a lăsat cu zâmbete și foarte multe daruri.

643 de copii din comuna Râșca au primit, se sărbători, cadouri. Bătrânul cu desaga plină a trecut pe la grădinițe, dar și la școli. Nimeni nu a rămas nerăsplătit. Inclusiv Moș Crăciun care a primit în dar poezii și cântece.

Darurile au fost consistente și pe gusturile copiilor, pachetele costând în dulciuri, cereale, fructe și sucuri.

Primăria și Consiliul Local al Comunei Râșca l-au susținut financiar pe Moș Crăciun, care n-a dezamăgit nici anul acesta.

ȘTIRI