Primăria și Consiliul Local Fălticeni i-au premiat pe absolvenții cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională și la BacalaureatEducație

Primăria și Consiliul Local Fălticeni i-au premiat pe absolvenții cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

       Accesări: 2816

Reușitele de examen au și o componentă financiară. Primăria și Consiliul Local Fălticeni i-au premiat și anul acesta pe absolvenții care au obținut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională și la Bacalaureat. 102 tineri de la patru școli și trei colegii din municipiu au primit diplome de excelență.

Premierea, ce s-a desfășurat duminică, 18 iulie, a fost inclusă în calendarul evenimentului Zilele Municipiului Fălticeni.

Au participat părinți, profesori, directorii unităților de învățământ și câțiva dintre aleșii locali.

Primarul Cătălin Coman i-a premiat pe absolvenții care au obținut medii între 9 și 10 la cele două examene susținute vara aceasta. El le-a transmis faptul că se mândrește cu acești tineri, urându-le succes pe mai departe.

”Este o zi frumoasă pentru toți pentru că azi sărbătorim valorile. Facem un gest de normalitate pentru că investim în viitor, investim în educație. Sunt 102 copii premiați și ne mândrim cu ei. Un număr extraordinar de mare de copii care au reușit performanța ca la examenul de Capacitate și la Bacalaureat să obțină medii peste 9.”, a declarat primarul Cătălin Coman. „Ne mândrim cu ei, îi felicit și le spun că îi iubesc. Mult succes în viitor și să dea Dumnezeu ca tot ceea ce înseamnă această manifestare să vă stimuleze pentru obținerea unor performanțe deosebite în activitate pentru că sunt convins că veți reprezenta cu cinste municipiul Fălticeni”.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Festivitatea de premiere a avea loc pe pontonul de la Baza de Agrement „Nada Florilor”.

Lista premianților a inclus 27 de absolvenți de gimnaziu și alți 75 de la liceu.

Cei care au avut media de examen cuprinsă între 9 și 9,99 au primit câte 500 de lei. Doi absolvenți cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, Alexandru Vartolomei și Lavinia Vultur, au primit câte 1.000 de lei fiecare.

Fondul total de premiere s-a ridicat la 60.000 de lei, alocat integral din bugetul local.

Absolvenții își vor putea ridica premiul în bani de la secretariatele unităților de învățământ.

Lista absolvenților premiați

ȘTIRI