Accesări: 1962

Intervenție la orele serii. Un incendiu declanșat în Comuna Mălini a necesitat mobilizarea mai multor pompieri care au reușit să limiteze, pe cât posibil, daunele. Un apel la 112, la ora 22.30, anunța prezența flăcărilor la acoperișul unei locuințe.

Pompierii Detașamentului Fălticeni au sosit la fața locului cu trei autospeciale, aceștia fiind sprijiniți de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mălini.

Intervenția s-a desfășurat cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la nivelul acoperișului și exista pericolul de propagare la întregul imobil.

Incendiul petrecut la locuința unei familii din satul Mălini a fost lichidat după miezul nopții.

Pagubele nu au fost deloc puține. Au ars acoperișul din lemn al casei, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, bunurile depozitate în pod și 10 metri pătrați dintr-un perete placat cu polistiren. Flăcările au degradat și plafonul clădirii.

Pompierii spun că sursa care ar fi declanșat apariția flăcărilor este efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile, mai exact burlanul metalic trecea prin peretele izolat cu polistiren.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Intervenția pompierilor Detașamentului Fălticeni, sprijiniți de lucrătorii SVSU Mălini, au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

ȘTIRI