Polițiștii au reținut un fălticenean în zona gangului. Acesta avea într-un bagaj 4.000 de pachete de țigăriLocal

Polițiștii au reținut un fălticenean în zona gangului. Acesta avea într-un bagaj 4.000 de pachete de țigări

       Accesări: 11681

Oamenii legii le-au pus gând rău contrabandiștilor. Polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalitătii Economice Fălticeni au reținut un localnic asupra căruia au găsit marfă de proveniență extracomunitară. Individul a fost identificat în dimineața zilei de 27 mai în zona gangului de pe strada Ana Ipătescu, ce face legătura cu Bulevardul Revoluției, un loc cunoscut pentru comerțul ilegal cu țigări.

Persoana reținută avea un bagaj voluminos de culoare roșie, în care au fost găsite 4.000 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară.

Fălticeneanul nu a putut prezenta documente legale, iar lucrătorii de la de la Criminalitate Economică l-au condus la sediul poliției.

Agenții instrumentează acum dosarul penal față sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Ținând cont de perseverența infracțională a suspectului, respectiv la data de 10 februarie 2021, împotriva sa fiind întocmit rechizitoriul într-un alt dosar penal, pentru fapte comise în anul 2020, polițiștii au dispus reținerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore, începând cu 2 iunie 2021.

Codrin Benta

Cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, fălticeneanul se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile, de la 3 iunie și până la 1 august 2021.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni și-a însușit, astfel, propunerea organelor de cercetare penală din cadrul IPJ Suceava – SICE și a dispus măsura menționată anterior.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de Investigare a Criminalitătii Economice Fălticeni.

ȘTIRI