Polițiștii fălticeneni au circulat cu autospeciala neinscripționată și i-au lăsat pietoni pe turiștii indisciplinațiLocal

Polițiștii fălticeneni au circulat cu autospeciala neinscripționată și i-au lăsat pietoni pe turiștii indisciplinați

       Accesări: 6719

Permise reținute și amenzi pe bandă rulantă. Șoferii aflați în tranzit au fost monitorizați de agenții Poliției Rutiere Fălticeni, vizați fiind în principal vitezomanii, dar și cei care comit alte abateri din sfera contravențiilor. Dacă unii conducători auto s-au putut bucura de vacanța de Paște, alții au început concediul cum nu se poate mai rău: cu permisul suspendat și o sancțiune usturătoare.

Oamenii legii au arătat toleranță zero și de această dată, aplicând zeci de amenzi șoferilor indisciplinați.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni s-au plimbat nestingheriți în traficul auto, cu autospeciala de neinscripționată, depistându-i ușor pe contravenienți.

Acțiunile de prevenire, desfășurate în perioada 14-18 aprilie, s-au încheiat cu 44 de amenzi și 22 de permise reținute.

Valoarea sancțiunilor se ridică la 41.400 de lei.

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni au acționat permanent pe drumurile naționale din zona Fălticeni, tronsoanele Drăgușeni – Oniceni – Vadu Moldovei, Boroaia – Praxia – Fântâna Mare și Spătărești – Băișești.

Cele mai multe și usturătoare amenzi au fost aplicate pe sectorul DN 2E, între Rădășeni – Cornu Luncii, unde conducătorii auto au fost surprinși cu viteze foarte ridicate.

Dintre cele 22 de permise reținute, majoritatea aparțin unor conducători auto din alte zone ale țării, care au decis să petreacă vacanța de Paște în județul Suceava.

Aproximativ trei sferturi dintre permisele auto, mai exact 16, au fost reținute pentru depășirea vitezei de deplasare admise în localitate sau în afara acesteia.

Patru permise au fost reținute pentru depășiri neregulamentare, iar alte două pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului.

Acțiunile desfășurate în perioada menționată au vizat prevenirea producerii accidentelor și evenimentelor rutiere, în condițiile creșterii fluxului de autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI