Polițiștii din Fălticeni au „extras” 20 de vitezomani din traficul auto. Șoferi depistați cu 145 și 152 km/hLocal

Polițiștii din Fălticeni au „extras” 20 de vitezomani din traficul auto. Șoferi depistați cu 145 și 152 km/h

       Accesări: 4343

„Curățenia” pe șosele continuă. Polițiștii din Fălticeni au „extras” din traficul rutier, în urma unor acțiuni cu caracter preventiv, mai mulți conducători auto care circulau cu viteză excesivă. Nu mai puțin de 20 de șoferi au rămas fără permis la sfârșitul săptămânii, iar în următoarele 90 de zile vor avea calitatea de pieton sau pasager.

Și cum graba strică treaba, vitezomanii s-au ales și cu amenzi usturătoare.

Agenții Biroului Rutier ai Poliției Municipale Fălticeni au acționat cu pistolul radar și cu un vehicul neinscripționat pe raza localităților Boroaia, Oniceni și Drăgușeni.

Sâmbătă după-amiaza un șofer din județul Neamț a fost depistat cu 152 km/h pe DN 15 C, în localitatea Boroaia. Acesta conducea un autoturism Volkswagen, el depășind cu 102 km/h viteza admisă pe acest sector de drum.

Polițiștii i-au aplicat și sancțiune de 2.900 de lei.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Un alt șofer grăbit care a rămas fără permisul auto este un bărbat din județul Iași, aflat la volanului unui Ford Ranger. Acesta a fost surprins cu 132 km/h pe raza localității Oniceni, unde viteza este limitată la 50 km/h.

Agenții fălticeneni i-au reținut permisul pentru 90 de zile și l-au amendat cu 2.900 de lei.

În cadrul aceleași acțiuni a fost depistat un șofer din Republica Moldova care se deplasa cu 145 km/h pe raza localității Roșiori. Acesta conducea un BMW X5, polițiștii sancționându-l cu 2.900 de lei.

De la începutul anului și până în prezent, numărul permiselor reținute de polițiștii Biroului Rutier Fălticeni se ridică la aproximativ 100.

ȘTIRI