Accesări: 4933

Săltat de la muncă de oamenii legii. Un individ certat cu legea a fost arestat de polițiștii din Fălticeni pentru fapte de natură penală săvârșite peste hotare. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, era căutat din toamnă de autoritățile britanice.

Autor al unor infracțiuni de agresiune sexuală, individul, domiciliat în comuna Preutești, a fost depistat de oamenii legii și dus în arest.

Poliția municipiului Fălticeni a primit miercurea trecută un mandat european de arestare emis de autoritățile din Marea Britanie, Curtea de Magistrați din Maidstone, la data de 16 octombrie 2019.

În baza acestuia, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică au procedat la efectuarea de verificări pe raza de competență.

În baza unei informații primite, oamenii legii l-au depistat făptaș la locul de muncă. Acesta era angajat al unei firme din Fălticeni.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Bărbatul din Preutești a fost preluat sub escortă de polițiști Serviciului de Investigații Criminale și prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

În baza semnalării emise de autoritățile din Marea Britanie, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a emis pe numele ordonanță de reținere pentru 24 ore.

Individul a fost condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava.

ȘTIRI