Poliţiştii au urmărit în trafic un fălticenean băut și fără permis. Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabileRural

Poliţiştii au urmărit în trafic un fălticenean băut și fără permis. Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile

       Accesări: 3543

Un bărbat din Fălticeni s-a răsturnat cu autoturismul pe un drum judeţean din comuna Preuteşti, în timp ce era urmărit în trafic de poliţiştii Secţiei Rurale Preuteşti.

S-a întâmplat în noapatea de sâmbătă spre duminică, 23 februarie, în jurul orei 01.45.

În timp ce acționa pe DJ 208 din comuna Preutești, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliţie Rurală Preuteşti a observat un autovehicul care avea un mers sinuos.

Poliţiştii au recurs la urmărirea acestuia, însă, după aproximativ 500 de metri, vehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără să rezulte victime. 

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Fălticeni.

Alma Clinic

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

ȘTIRI