Poliţiştii au urmărit în trafic un fălticenean băut și fără permis. Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabileRural

Poliţiştii au urmărit în trafic un fălticenean băut și fără permis. Maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile

       Accesări: 3549

Un bărbat din Fălticeni s-a răsturnat cu autoturismul pe un drum judeţean din comuna Preuteşti, în timp ce era urmărit în trafic de poliţiştii Secţiei Rurale Preuteşti.

S-a întâmplat în noapatea de sâmbătă spre duminică, 23 februarie, în jurul orei 01.45.

În timp ce acționa pe DJ 208 din comuna Preutești, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliţie Rurală Preuteşti a observat un autovehicul care avea un mers sinuos.

Poliţiştii au recurs la urmărirea acestuia, însă, după aproximativ 500 de metri, vehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără să rezulte victime. 

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Fălticeni.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

ȘTIRI