Polițiștii au tras pe dreapta un taximetrist din Fălticeni. Ce informații aveau oamenii legii și ce  s-a confirmatLocal

Polițiștii au tras pe dreapta un taximetrist din Fălticeni. Ce informații aveau oamenii legii și ce s-a confirmat

       Accesări: 3143

Depistat de oamenii legii atunci când nici nu se aștepta. Un taximetrist din municipiul Fălticeni a fost depistat la volan, deși avea permisul suspendat. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, conducea pe raza municipiului Suceava, când polițiștii l-au tras pe dreapta.

Sâmbătă seara, în jurul 18:40, polițiștii au observat în trafic un autoturism taxi marca Dacia Duster, de culoare galbenă, care se deplasa pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, având direcția de deplasare dinspre comuna Moara către Stadionul Areni.

Polițiștii aveau informații cu privire la faptul că șoferul nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reţinut, mașina fiind oprită în zona Metro.

Șoferul a prezentat permisul de conducere, iar agenții Serviciului Rutier Suceava l-au verificat verificarea acestuia în bazele de date a Poliției Române.

Polițiștii au constatat faptul că, figurează la rubrica drept de a conduce – cu restricţii suspendat, deoarece la data de 8 februarie 2023 a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autoturisme, pe drumurile publice, în perioada 24.02.2023 – 25.03.2023.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului Rutier Suceava.

Reprezentanții unui operator local de servicii de taximetrie au ținut să precizeze că taximetristul în cauză are domiciliul în Fălticeni, însă licența taxi o deține în municipiul Suceava.

ȘTIRI