Doi indivizi din Fălticeni l-au lovit cu pumnii pe un bărbat din Râșca. Polițiștii i-au săltat pe agresori de la domiciliuLocal

Doi indivizi din Fălticeni l-au lovit cu pumnii pe un bărbat din Râșca. Polițiștii i-au săltat pe agresori de la domiciliu

       Accesări: 1739

Toleranță zero pentru fapte de violență. Doi indivizi din Fălticeni au ajuns în arest, după ce au lovit fără milă un bărbat din comuna Râșca. Polițiștii i-au săltat de la domiciliu pe ambii făptași, în urma unei razii desfășurate, pe data de 13 mai, la nivel local.

Infracțiunile au fost săvârșite pe data de 16 aprilie, la miezul nopții, bărbatul din Râșca încasând câțiva pumni în față.

Unul din martorii acestei scene i-a anunțat pe polițiști, printr-un apel 112, cărora le-a relatat că la un bar din centrul municipiului Fălticeni, din zona „falezei”, s-a iscat o bătaie.

La scurt timp după apelul telefonic, la sediul Poliției Municipiului Fălticeni s-a prezentat bărbatul din Râșca, el sesizând oamenilor legii faptul că în ziua respectivă, pe 16 aprilie, în jurul orei 00:30, a fost lovit de doi indivizi pe care îi cunoștea.

Din verificările efectuate de polițiștii fălticeneni, aceștia au constatat faptul că victima se afla în incinta unui bar din zona centrală, împreună cu alți doi prieteni, care consumau băuturi alcoolice, iar cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 32 de ani, l-au lovit fără motiv.

Codrin Benta

Acesta a fugit din incinta barului spre magazinul Nada Florilor, fiind ajuns din urmă de cei doi agresori, iar în fața magazinului Carrefour aceștia au continuat să îl lovească cu pumnii în zona feței.

Victimei i s-a acordat îngrijiri medicale de către un echipaj din cadrul Ambulanței Fălticeni, bărbatul lovit refuzând transportul la spital.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, faţă de cei doi fălticeneni, pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

În cauză au fost continuate cercetările, pentru comiterea infracțiunilor lovire sau alte violențe, în formă continuată (trei acte materiale), o infracțiune de lovire sau alte violențe și infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Făptașii au fost reținuți pentru 24 ore.

Polițiștii i-au încătușat pe agresori, în vârstă de 23 și 32 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

La momentul ridicării acestora de la domiciliu, polițiștii fălticeneni au beneficiat de sprijinul luptătorilor la SAS (Serviciul Acțiuni Speciale), în misiune participând și jandarmi de la Detașamentul Fălticeni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au dispus măsura controlului judiciar față de cei doi inculpați, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 14 mai 2024 și până la 12 iulie 2024.

ȘTIRI