Polițiștii l-au prins de două ori în 40 de minute pe un șofer din Fălticeni care consumase băuturi alcooliceLocal

Polițiștii l-au prins de două ori în 40 de minute pe un șofer din Fălticeni care consumase băuturi alcoolice

       Accesări: 1647

Unii șoferi cu poftă de licori bahice obișnuiesc să se aventureze pe șosele. Polițiștii știu lucrul acesta și obișnuiesc și facă verificări pe drumurile publice, în special noaptea. Așa l-au depistat pe un conducător auto din Fălticeni, care în 40 de minute a fost prins de două ori sun influența băuturilor alcoolice.

Duminică, la miezul nopții, șoferul a tras pe dreapta de un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni. Oamenii legii l-au oprit pentru control de rutină pe DJ 208 C din comuna Vulturești.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, emana halenă alcoolică.

El a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Deși decizia oamenilor legii ar fi trebuit să îi servească drept lecție, șoferul din Fălticeni nu s-a lăsat și și-a continuat aventura la volan.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

40 de minute mai târziu, la ora 1.30, el a fost oprit din nou în trafic, pe același drum județean, dar în comuna Hârtop.

A fost din nou testat cu etilotestul, având o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul avea permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, suspendare aplicată cu doar 40 de minute în urmă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

ȘTIRI