Polițiștii au depistat un tânăr din Fălticeni care conducea pe strada Maior Ioan sub influența băuturilor alcooliceLocal

Polițiștii au depistat un tânăr din Fălticeni care conducea pe strada Maior Ioan sub influența băuturilor alcoolice

       Accesări: 2718

Poveste veche, personaje noi. După relaxarea restricțiilor, șoferii prieteni cu licorile bahice au uitat de legi și de prevederile privind conducerea pe drumurile publice. Polițiștii din Fălticeni au deja câteva dosare penale întocmite recent șoferilor depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima situație de acest gen a fost înregistrată la sfârșitul lunii trecute.

Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Fălticeni, aflat în timpul serviciului de patrulare, a oprit, pe 30 mai, pentru un control de rutină un automobil pe strada Maior Ioan,

În urma legitimării, s-a constatat că șoferul este un bărbat de 26 ani din Fălticeni. Acesta se deplasa cu mașina pe direcția sens giratoriu Piața „Mihai Sadoveanu” spre Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, iar polițiștii l-au condus pe acesta la sediul unității pentru efectuarea de cercetări.

Codrin Benta

El a fost testat cu aparatul alcooltest ce a indicat o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul fălticenean a fost condus la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

ȘTIRI