Pizza Popeye Fălticeni vă pregătește produse speciale de Ziua Îndrăgostiților. Poftiți la pizza în formă de inimă!Local

Pizza Popeye Fălticeni vă pregătește produse speciale de Ziua Îndrăgostiților. Poftiți la pizza în formă de inimă!

       Accesări: 231

Momentele speciale, marcate cu produse speciale. Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe 14 februarie, un prilej pentru răsfăț cu bunătăți. În luna iubirii, când cuplurile celebrează dragostea în cele mai nobile feluri, există un loc în inima orașului nostru, unde aromele și gusturile se întâlnesc pentru a crea clipe de neuitat.

Pizza Popeye invită cuplurile din Fălticeni la un regal de savoare italiană, ocazionat de celebrarea celui mai nobil sentiment.

Principalul punct de atracție al zilei va fi pizza sub formă de inimă, o creație specială ce reunește ingredientele preferate ale celor îndrăgostiți, într-un deliciu culinar desăvârșit.

În această zi specială, Pizza Popeye se transformă într-o oază a romantismului, oferind clienților o experiență culinară unică.

Fiecare sortiment va fi însoțit de un mesaj care vă va face să vă simțiți prețuiți, ca în fiecare zi, de jumătatea voastră.

Gustul inconfundabil, ingredientele proaspete, paleta de arome și pasiunea pentru calitate alcătuiesc rețea de succes pentru orice produs Pizza Popeye.

Tot de Ziua Îndrăgostiților puteți să vă îndulciți jumătatea cu delicatesele „Cristinedecasă”, preparate ca la mama acasă .

Cuplurile vor avea la dispoziție brioșe, prăjituri Pavlova și biscuiți de casă, toate sub formă de inimă.

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, fălticenenii sunt invitați să descopere aromele iubirii la Pizza Popeye, în centrul orașului, vizavi de Judecătorie.

Clienții vor avea parte de o experiență culinară deosebită, unde fiecare felie de pizza va fi o declarație de dragoste, iar fiecare moment petrecut alături de persoana iubită va fi un prilej de bucurie.

Pe lângă gastronomie, ambianța plăcută și atmosfera caldă fac din Pizza Popeye destinația ideală pentru a petrece momente speciale alături de persoana dragă. Cu un decor intim și o echipă dedicată, veți pleca de aici cu inimile pline de fericire și amintiri de neuitat.

ȘTIRI