Pieton lovit de un autoturism în cartierul Maior Ioan. Autorul accidentului și-a continuat drumulLocal

Pieton lovit de un autoturism în cartierul Maior Ioan. Autorul accidentului și-a continuat drumul

       Accesări: 2415

Evenimentele rutiere nu au lipsit la sfârșit de săptămână. Sâmbătă dimineața s-a produs un accident în cartierul Maior Ioan, autorul acestuia părăsind locul faptei. Un bărbat de 64 ani din municipiul Fălticeni se deplasa pe lângă o bicicletă, iar un autoturism oprit la intersecția cu strada Ion Creangă a efectuat o manevră de mers înapoi, intrând în coliziune ușoară cu bicicleta.

Pietonul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, iar conducătorul auto și-a continua drumul.

Accidentul s-a petrecut pe strada Pictor Dimitrie Hîrlescu, în jurul orei 10.30, și a fost sesizat prin 112.

Biciclistul s-a deplasat la domiciliul său, iar 45 de minute mai târziu i-a sesizat telefonic pe polițiști despre evenimentul rutier.

Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, fără să rămână internat. Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, agenții Biroului Rutier Fălticeni au luat legătura telefonic cu proprietarul autoturismului, care s-a prezentat la sediul poliției.

După cercetările efectuate de polițiști, oamenii legii au stabilit că autorul accidentului este un alt bărbat, în vârstă de 56 ani, tot din municipiul Fălticeni.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul are un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI