Pieton lovit de un autoturism în cartierul Maior Ioan. Autorul accidentului și-a continuat drumulLocal

Pieton lovit de un autoturism în cartierul Maior Ioan. Autorul accidentului și-a continuat drumul

       Accesări: 2401

Evenimentele rutiere nu au lipsit la sfârșit de săptămână. Sâmbătă dimineața s-a produs un accident în cartierul Maior Ioan, autorul acestuia părăsind locul faptei. Un bărbat de 64 ani din municipiul Fălticeni se deplasa pe lângă o bicicletă, iar un autoturism oprit la intersecția cu strada Ion Creangă a efectuat o manevră de mers înapoi, intrând în coliziune ușoară cu bicicleta.

Pietonul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, iar conducătorul auto și-a continua drumul.

Accidentul s-a petrecut pe strada Pictor Dimitrie Hîrlescu, în jurul orei 10.30, și a fost sesizat prin 112.

Biciclistul s-a deplasat la domiciliul său, iar 45 de minute mai târziu i-a sesizat telefonic pe polițiști despre evenimentul rutier.

Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, fără să rămână internat. Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00, alcool pur în aerul expirat.

Alma Clinic

În urma verificărilor efectuate, agenții Biroului Rutier Fălticeni au luat legătura telefonic cu proprietarul autoturismului, care s-a prezentat la sediul poliției.

După cercetările efectuate de polițiști, oamenii legii au stabilit că autorul accidentului este un alt bărbat, în vârstă de 56 ani, tot din municipiul Fălticeni.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul are un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI