Patru sportivi din Fălticeni și Lămășeni au fost medaliați cu aur și bronz la Cupa României la Box (Juniori)Sport

Patru sportivi din Fălticeni și Lămășeni au fost medaliați cu aur și bronz la Cupa României la Box (Juniori)

       Accesări: 1206

Succese pe bandă rulantă într-o competiție de înalt nivel. Patru tineri din Fălticeni s-au numărat printre medaliații Cupei României la Box, întrecere desfășurată la Iași în perioada 8-14 mai. Pugiliștii clubului ACS „Șomuz” au urcat în ring alături de cei mai buni sportivi din țară.

Sebastian Boambă, Iulian Buletică, Liviu Ciobanu și Cristian Bereznicu au strălucit în cadrul competiției rezervate juniorilor.

Cel mai bun rezultat al lotului din Fălticeni l-a obținut Sebastian Boambă.

El și-a adjudecat medalia de aur la categoria 63 kilograme, învingându-l în finală pe suceveanul Alexandru Magdalin.

Sebastian Boambă, elev al Colegiului „Vasile Lovinescu”, bifează, cu medalia de aur, cel mai bun rezultat de până acum. Anul trecut era medaliat cu bronz la Cupa României.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pe podiumul competiției au mai urcat Iulian Buletică (Școala Gimnazială „Ioan Ciurea”), Liviu Ciobanu (Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”) și Cristian Bereznicu (Școala Gimnazială Rădășeni).

Cei trei sportivi au fost medaliați cu bronz.

Antrenorul emerit Vasile Nistor ne-a declarat că obiectivul inițial, obținerea unui număr de două medalii, a fost depășit, iar acest fapt i-a dat satisfacție deplină.

Din lot au mai făcu parte Sergiu Străjeru (Baia) și Dinu Claudiu (Fălticeni), care s-au oprit în sferturile de finală.

Un al test important urmează și pentru elevele antrenorului Vasile Nistor, legitimate la clubul de box ACS „Șomuz” Fălticeni.

Marina Apetroaie și Delia Pînzariu vor concura la Cupa României.

Competiția, care va începe luni, se va desfășura la Ploiești. Cele două pugiliste vizează podiumul competiției la categoriile 51 și 53 de kg.

ȘTIRI