Patru sportivi din Fălticeni au reprezentat România cu succes. Opt medalii cucerite la Jocurile Atletice BalcaniceSport

Patru sportivi din Fălticeni au reprezentat România cu succes. Opt medalii cucerite la Jocurile Atletice Balcanice

       Accesări: 879

Satisfacții maxime pe pista de alergare. Patru tineri sportivi din municipiul Fălticeni au reprezentat România cu succes la Jocurile Atletice Balcanice. Ioana Răutu, Alesia Acasandrei, Elena Filip și Eusebiu Prisacă și-au înscris numele pe lista premianților competiției desfășurate în Bulgaria.

Evenimentul sportiv, organizat în orașul Varna, perioada 1 – 4 septembrie, i-a reunit pe cei mai buni atleți cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani.

La startul competiției au fost prezenți peste 300 sportivi de la cluburi din Bulgaria, România, Turcia, și Albania.

Sportivii antrenați de profesorul Alin Findanis, au obținut opt medalii la Jocurile Atletice Balcanice.

Rezultatul, unul deosebit într-un concurs internațional, face cinste clubului CSS „Nicu Gane”, orașului natal, dar și părinților.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Atleții fălticeneni s-au întors acasă cu cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz.

Un astfel de palmares necesită disciplină de fier, pregătire temeinică și un angajament total față de sport, calități pe care Ioana Răutu, Alesia Acasandrei, Elena Filip și Eusebiu Prisacă le-au dovedit pe parcursul competiției balcanice.

Atletismul de performanță practicat în Fălticeni este sprijinit financiar de Supermarket Simos, Raitar, Primăria municipiului Fălticeni și Colegiul Național Nicu Gane.

Succesele obținute la Jocurile Balcanice este un nou vector de imagine pentru antrenorul Alin Findanis și pentru Fălticeni, oraș al performanțelor sportive.

ȘTIRI