Patru sportivi din comunele Baia, Rădășeni, Cornu Luncii și Râșca participă la Campionatul Mondial de CanotajSport

Patru sportivi din comunele Baia, Rădășeni, Cornu Luncii și Râșca participă la Campionatul Mondial de Canotaj

       Accesări: 1021

Zile cu emoții și așteptări mari. Sportivii români sunt prezenți la Belgrad și vor concura în cadrul Cmapionatului Mondial de Canotaj. Un rezultat deosebit le va aduce automat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, ce se vor desfășura anul viitor.

Dn lotul național fac parte patru canotori din zona Fălticeni, cu zeci de medalii în palmares, dar și cu titluri de campioni europeni și mondiali.

Este vorba despre Magdalena Rusu (comuna Baia), Ciprian Tudosă (comuna Rădășeni), Ionuț Prundeanu (comuna Cornu Luncii) și Florin Arteni (comuna Râșca).

România va fi prezentă această întrecere cu 13 echipaje compuse din 34 de sportivi.

Campionatul Mondial începe duminică, 3 septembrie, cu primele probe de calificare. România participă la competiție cu 13 echipaje compuse din 34 de sportivi.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ciprian Tudosă și Florin Arteni vor concura în proba de dublu vâsle, Magdalena Rusu va fi prezenta în probele de patru rame fără cârmaci și 8+1, iar Ionuț Prundeanu în proba de patru vâsle.

Întrecerea se va încheia pe 10 septembrie.

Sportivii români și-au propus să obțină rezultate cât mai bune, și calificarea califica unui număr cât mai mare de bărci la Jocurile Olimpice de la Paris.

ȘTIRI