Coliziuni în lanț la intrarea în Fălticeni. Accident produs de un camion care s-a răsturnat peste un autoturism. Patru autovehicule implicate în incidentLocal

Coliziuni în lanț la intrarea în Fălticeni. Accident produs de un camion care s-a răsturnat peste un autoturism. Patru autovehicule implicate în incident

       Accesări: 16862

Accident în lanț la intrarea în Fălticeni. Patru autovehicule au intrat în coliziune pe strada Sucevei, după ce un autocamion cu numere de București a derapat și s-a izbit în plin într-un autoturism Volkswagen Passat condus de o femeie din Fălticeni. Alte două autovehicule sunt implicate în incident.

Coliziunea s-a produs în sensul giratoriu spre Horodniceni.

Evenimentul rutier a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 08.15, la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava. Aici se mai află și două echipaje de la Poliția Rutieră și Poliția Locală.

Informaţiile transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava arată că s-a produs un carambol în care au fost implicate patru autovehicule.

Accidentul s-a produs pe fondul carosabilului acoperit cu zăpadă. Circulaţia se desfășoară cu greutate la intrarea în Fălticeni, dinspre Suceava.

Cum s-a produs accidentul

Autocamionul cu numere de București se deplasa pe strada Sucevei, pe direcția Fălticeni – Bunești, iar înainte de sensul giratoriu șoferul a pierdut controlul vehiculului de tonaj, după care a derapat, a trecut peste scuar și a rupt un stâlp de electritate.

Din sens opus, pe banda a doua se deplasa regulamentar un autoturism Volkswagen Passat, condus de o șoferiță din Fălticeni. După ce a lovit scuarul, camionul a intrat în balans, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat peste mașina, după ce a intrat pe contrasens și s-a răsturnat peste mașina șoferiței, după cum a povestit femeia jurnaliștilor cotidianului Cronica de Fălticeni.

Camionul s-a deplasat câțiva zeci de metri pe contrasens cu tot cu mașina peste care s-a răsturnat. Pe același sens de mers intrau în același moment un autotren cu numere de Ucraina și un autoturism Volkswagen Touran înmatriculat în județul Constanța.

Acestea se deplasau regulamentar pe benzile 1 și 2, intrând în coliziune cu autocamionul răsturnat. Autotrenul de Ucraina s-a izbit în spatele camionului de București, răsturnat pe o parte, oprindu-l din deplasarea lui

Șoferița a scăpat teafără

Șoferița, în vârstă de 35 de ani, este din Fălticeni și a scăpat, ca prin minune, fără nicio zgârietură. Spaima pe care a tras-o a fost, însă, puternică. Ea a suferit un atac de panică.

Șoferii au fost testați cu etilotestul. Rezultatele au fost negative. În acest accident nu s-au înregistrat victime.

Conducătorul auto al camionului este din județul Bacău. El este angajatul unei firme de curierat.

Polițiștii continuă cercetările.

ȘTIRI