Parcul de distracții se deschide sâmbătă. Fălticenenii vor putea veni timp de șase zile. Ce tarife sunt practicateLocal

Parcul de distracții se deschide sâmbătă. Fălticenenii vor putea veni timp de șase zile. Ce tarife sunt practicate

       Accesări: 11207

Se fac pregătiri pentru momente de sărbătoare. La sfârșitul săptămânii debutează Zilele Municipiului Fălticeni, ce va include un program muzical, artistic și sportiv. Un punct de atracție pentru numeroși localnici, și nu numai pentru ei, va fi parcul de distracții.

La fel ca și anul trecut, autoritățile au decis ca acesta să fie amplasat pe stadionul aflat lângă Baza de Agrement „Nada Florilor”.

Micii comercianți cu produse alimentare, răcoritoare și jucării își vor așeza tarabele lângă parcul de distracții, iar pe platoul de lângă tribuna stadionului va fi montată scena pentru concerte.

Pe spațiul de joacă al stadionului este deja forfotă.

Muncitorii lucrează de zor pentru amplasarea aparatelor și utilajelor care au sosit astăzi, iar unele au fost aduse încă de sâmbătă.

Alma Clinic

Parcul de distracții va fi deschis începând de sâmbătă, 15 iulie, și până joi, 20 iulie (până la miezul nopții).

Primii clienți sunt așteptați în timpul după-amiezii.

Vestea bună este că prețurile sunt identice cu cele de anul trecut.

Fălticenenii de toate vârstele sunt invitați timp de șase zile la bâlci, unde vor fi mașinuțe electrice, trenulețe, carusele, ciocane, iuj, parașute, bărcuțe și tobogane gonflabile.

Mihai Lichiardopol, administratorul parcului, susține că anul acesta va oferi cadou câteva sute bilete și jetoane pentru copiii instituționalizați, dar și cei care provin din familii nevoiașe, astfel încât și aceștia să se bucure de oferta parcului de distracții.

Programul de funcționare va fi între orele 12:00 și 24:00.

ȘTIRI