Oferă cadouri inedite de la Pictorul Fericit!Diverse

Oferă cadouri inedite de la Pictorul Fericit!

       Accesări: 275

Cât de frumos este să primești și să oferi cadouri! Cadourile nu trebuie oferite doar cu prilejul unor anumite ocazii speciale, deși așa obișnuim majoritatea dintre noi. Surpriza este cu atât mai mare cu cât oferim o atenție în mod spontan, fără ca destinatarul ei să se aștepte în vreun fel.

Cadoul este cu atât mai special cu cât este oferit în semn de respect, recunoștință, apreciere sau iubire față de cineva apropiat.

Uneori, căutarea unui cadou potrivit poate fi destul de stresantă și să ne consumă mult timp. Vorbim aici mai ales de cazurile în care destinatarul are de toate și avem senzația că nimic nu l-ar putea surprinde.

În acest caz, pică din start varianta de a-i oferi un cadou clasic de genul bomboanelor de ciocolată, a unei băuturi fine etc.

Pictura pe numere: un concept nou

Codrin Benta

În acest caz ar trebui să găsim ceva inedit, ceva ce ar putea surprinde plăcut persoana în cauză. Soluția vine de la magazinul online pictorulfericit.ro. În cadrul acestui magazin regăsim o colecție impresionantă de picturi pe numere.

Pentru cei ce nu au auzit încă de acest concept, vom face câteva lămuriri.

Pictura pe numere reprezintă un kit complet cu ajutorul căruia putem picta un tablou deosebit. Acesta conține: pânza canvas pe care este schițat modelul, culorile pe ulei ce sunt numerotate conform șablonului, 3 pensoane cu ajutorul cărora putem realiza pictura, șablonul după care pictăm și o imagine în care vedem cum ar trebui să arate la final opera noastră de artă.

Acestea vin împachetate într-un ambalaj premium, astfel încât să poată fi oferite drept cadou cuiva drag.

Ideea este una inedită din doua perspective. Unu la mână, putem opta pentru a realiza chiar noi tabloul, după care să achiziționam o ramă din comerț și să îl oferim în varianta finită. Sau putem oferi kit-ul de pictură pe numere exact așa cum îl primim de la magazinul mai sus menționat și persoana căreia i-l oferim să îl picteze și să descopere singură bucuria de a avea un lucru făcut de mâna ei.

Cui putem oferi o pictură pe numere?

Chiar daca prima impresie ar fi că o pictură pe numere este destinată cuiva care are înclinații spre pictat, lucrurile nu stau deloc așa.

Ceea ce trebuie să știm e că pictura pe numere este pentru oricine. O putem oferi femeilor dragi din viață noastră, bărbaților pe care îi apreciem, dar și copiilor cărora vrem să le oferim o variantă interactivă și creativă de a-și petrece timpul liber.

Pictorul Fericit a creat în cadrul site-ului oficial subcategorii în funcție de destinatar (pentru ea, pentru el și pentru copii), dar și în funcție de tema tabloului (animale, flori, clădiri, peisaje, orașe, pasări). În acest fel, fie ținem cont de destinatar atunci când alegem modelul potrivit, fie de gusturile și pasiunile sale.

În cadrul fiecărei categorii de tablouri pe numere regăsim un număr mare de modele, care mai de care mai atractive și mai artistice.

În cazul în care v-a fost stârnită curiozitatea și interesul pentru acest tip de cadou, găsiți pe site modele de picturi pe numere și alegeți de acolo modelul potrivit!

ȘTIRI