Niciun incident de natură infracțională. Zilele Municipiului Fălticeni s-au desfășurat fără problemeLocal

Niciun incident de natură infracțională. Zilele Municipiului Fălticeni s-au desfășurat fără probleme

       Accesări: 2226

Eveniment fără incidente. Zilele Municipiului Fălticeni s-au desfășurat fără probleme, fapt care i-a determinat pe oamenii legii să aprecieze atitudinea cetățenilor în aceste zile cu numeroase manifestări. Pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște, au fost mobilizate forțe suplimentare, polițiștii acționând în civil și în uniformă.

Echipajele de patrulare au monitorizat în cursul zilei, cât și al serii atât zona centrală și periferică a municipiului Fălticeni.

S-a acționat preponderent în zona Bazei de Agrement „Nada Florilor” și pe stadion, unde s-a deschis Parcul de distracții.

Polițiștii fălticeneni spun că în aceste zile a fost un climat de ordine și liniște. Forțe suplimentare au fost mobilizate în ultimele patru zile, când activitățile au fost mai concentrate.

În parcul de distracții, oamenii legii au fost prezenți până la închiderea programului, spre miezul nopții.

Îmbucurător este faptul că pe perioada manifestărilor nu s-au înregistrat violențe, furturi sau alte fapte de natură infracțională.

Și în zilele de 19 iulie și 20 iulie, de Sfântul Ilie, când afluența de clienți a fost maximă, totul s-a desfășurat fără incidente de natură infracțională.

Pentru anticiparea unor situații nedorite, Poliția Municipiului Fălticeni a beneficiat de sprijinul unui echipaj SAS, pregătit să intervină la nevoie.

ȘTIRI