Micii atleți din Fălticeni au deschis seria competițiilor sportive din calendarul sărbătorilor de iarnăSport

Micii atleți din Fălticeni au deschis seria competițiilor sportive din calendarul sărbătorilor de iarnă

       Accesări: 651

Joi, 5 decembrie, Sala de sport “Gabriel Udișteanu” a găzduit cea de-a doua ediție a Concursului de atletism dedicat elevilor din ciclul primar.

“Cupa Moș Crăciun” a adunat la startul probelor atletice un număr de 50 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, de la școlile gimnaziale “Ion Irimescu” și “Mihail Sadoveanu”.

Sub atenta coordonare a cadrelor didactice, și beneficiind de experiența antrenorului Alin Findanis, de la CSS Nicu Gane, atleții au alergat în probele de rezistență, 200 și 400 de metri, iar cei mai mici dintre ei s-au întrecut în proba de viteză 30 de metri.

Competiția a fost organizată de clubul sportiv Alessia Athletic, în parteneriat cu Primăria Fălticeni și Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane”.

Primarul Cătălin Coman și viceprimarul Constantin Bulaicon au fost mesagerii lui Moș Crăciun la festivitatea de premiere.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

“A fost un concurs frumos, copii s-au bucurat de cadouri și unii dintre ei de rezultatele bune obținute.”, ne-a declarat Laura Pazari, președinta Clubului Sportiv Alessia Athletic. „Toți copiii au primit diplome și pachetele de dulciuri consistente. Mulțumim Primăriei Municipiului Fălticeni pentru susținere! Deja suntem la a doua ediție a acestui tip de eveniment sportiv de atletism și sperăm să nu ne oprim aici”,

Foto Adrian Mitu

Galerie foto extinsă

ȘTIRI