Mesajul primarului Maria Tomescu pentru familia tânărului decedat în accidentul din Cornu Luncii: Te purtăm în inimile noastre! Ne-ai fost la suflet!Rural

Mesajul primarului Maria Tomescu pentru familia tânărului decedat în accidentul din Cornu Luncii: Te purtăm în inimile noastre! Ne-ai fost la suflet!

       Accesări: 17118

Destin frânt mult prea devreme. Una dintre persoanele care și-au pierdut viața în teribilul accident, petrecut duminică după-amiază în comuna Cornu Luncii, este un tânăr din comuna Baia. Alex se afla pe bancheta unui BMW, împreună cu alți doi prieteni din Mălini și Cornu Luncii, care s-a răsturnat în afara carosabilului, la intrarea în satul Dumbrava.

În mașină se aflau cinci persoane cu vârste între 18 și 22 de ani.

Cei trei care se aflau pe locurile din spate au fost proiectați în afara autoturismului. Șoferul și pasagerul din dreapta purtau centura de siguranță și au scăpat cu viață.

Tânărul din Baia a suferit leziuni grave și n-a mai putut fi salvat.

Echipajele de la Ambulanța Fălticeni au făcut tot ce au putut pentru a-l readuce la viață pe tânărul de 18 de ani. Aproape 60 de minute aplicat manevrele de resuscitare, după un stop cardio-respirator.

Codrin Benta

Comunitatea din Baia este șocată de acest caz tragic, un accident în care doi tineri nevinovați, din Baia și Mălini, au plătit cu viața, iar un al treilea tânăr a fost rănit grav.

Alex a fost un tânăr implicat în viața comunității locale. Iubea obiceiurile și tradițiile locului și participa cu drag la astfel de evenimente.

Era un tânăr jovial și hazliu, plin de viață, care a atras simpatia multora, după cum îl descrie primarul Maria Tomescu. Edilul comunei Baia mai spune că tânărul era o persoană perseverentă și care avea vise mari.

Din păcate, n-a apucat să-și împlinească niciunul.

Maria Tomescu, primarul comunei Baia, a publicat pe un cont de socializare, un mesaj de condoleanțe adresat familiei lui Alex, o familie de buni gospodari, care au pierdut ce au avut mai drag pe lume.

Nu m-aș fi gândit că voi scrie vreodată aceste rânduri despre Alex, un tânăr frumos, optimist, încrezător, dar care nu a prins să guste viața și să se bucure din plin de ea.

Destinul este, uneori, nedrept și îi ia de lângă noi pe cei dragi.

Alex era acel tânăr pe care mulți dintre noi îl îndrăgeam și îl apreciam pentru perseverența lui. Avea vise pe care voia să le împlinească.

Un băiat minunat, provenit dintr-o familie de gospodari, un tânăr cu idealuri mari. Alex a fost alături de noi în activitățile culturale, iubea tradițiile și datinile noastre de la Baia.

Era plin de viață, jovial, hazliu, iar prin felul său de a fi a stârnit simpatia multora.

Este dureros acest moment, știind că, Alex, un tânăr care ne-a fost la suflet, a plecat dintre noi atât de devreme.

Condoleanțe familiei și putere multă de a trece peste această pierdere imensă. Suntem alături de voi, părinții unui copil frumos, părinți care aveți sufletul răvășit de durere.

Dumnezeu să te ierte, Alex! Te purtăm în inimile noastre!

Primar Maria Tomescu”

ȘTIRI