Membrii Clubului Rotary Fălticeni au dăruit de Înălțarea Domnului 100 de meniuri pentru familiile nevoiașeLocal

Membrii Clubului Rotary Fălticeni au dăruit de Înălțarea Domnului 100 de meniuri pentru familiile nevoiașe

       Accesări: 1286

Zi de sărbătoare și de fapte bune. Membrii Clubului Rotary Fălticeni au făcut o nouă donație în scop umanitar. De Înălțarea Domnului au dăruit 100 de meniuri pentru persoanele nevoiașe.

Meniurile au fost pregătite de Pensiunea Iristar și Restaurantul Vice.

Pachetele alimentare au ajuns la beneficiarii din Fălticeni. Printre aceștia se numără și bătrânii singuri cu pensii modeste.

„Astăzi, în Sfânta Sărbătoare a Înălțării Domnului, omenia a șters lacrimile din sufletele celor aflați în nevoie.”, au scris membrii clubului pe pagina de socializare.

„Rotary Club Fălticeni a dăruit 100 de pachete.

O masă caldă semenilor mai puțin norocoși!”

Acțiunile de binefacere nu se vor opri aici. De la 1 iunie, din fondurile Clubului Rotary vor fi asigurate câte 10 mese calde în fiecare zi, pentru 10 familii nevoiașe din Fălticeni.

Fondul inițial alocat acestei campanii este de 5.500 lei.

Alături de Restaurant Vice și Pensiunea Iristar, demersul caritabil este susținut de Rogelya și Pepsi!

Pe 1 iunie este programată o altă acțiune caritabilă, de data aceasta în comuna Boroaia.

Clubul Rotary din Fălticeni va oferi 500 de pachete alimentare pentru elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea”. Darurile pentru copii vor ajunge în fiecare familie, cu sprijinul unității de învățământ.

Cei care vor să sprijine financiar acțiunile clubului pot dona banii în contul Asociației RCF: RO 21 BTRL RON CRT 0522 201 301 sau accesând legătura https://mpy.ro/1bkbgaer

ȘTIRI