Meci de totul sau nimic. Şomuz Fălticeni are nevoie de victorie în partida cu Ceahlăul Piatra NeamţSport

Meci de totul sau nimic. Şomuz Fălticeni are nevoie de victorie în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ

       Accesări: 540

La sfârşitul săptămânii sunt programate partidele etapei a 15-a, în Liga a 3-a, Seria 1.

După victoria de pe teren propriu, în faţa fostului lider, fălticenenii au nevoie de un nou succes pentru a rămâne în cursa pentru cele două locuri care asigură accesul la barajul de promovare în cel de-al doilea eşalon fotbalistic.

Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 17.00, Şomuz Fălticeni va întâlni, în deplasare, echipa Ceahlăul Piatra Neamţ.

Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct în clasament, avantajul fiind de partea nemţenilor. În tur, Ceahlăul a obţinut victoria la Fălticeni.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din județul Cluj: A: Vadana Sorin (Cluj-Napoca), A1: Suciu George (Câmpia Turzii), A2: Antal Csaba (Cluj-Napoca). Observatori: Luca Valentin (Botoşani) și Vamanu Vasile (Bacău)

Codrin Benta

Un rezultat de egalitate nu îi este de folos echipei pregătite de antrenorul Daniel Stoica. Tehnicianul Şomuzului a anunţat că echipa sa merge la Piatra Neamţ având ca obiectiv câştigarea celor trei puncte puse în joc.

„Totul sau nimic! Totul înseamnă 3 puncte, nimic înseamnă egal sau înfrângere, depinde doar de noi. Jucatorii mei au înţeles că vor juca acasă la un club căruia nu-i lipseşte nimic. În ceea ce ne priveşte pe noi, totul este aşa cum am convenit în contracte, la început. Nu rămâne decât să vedem dacă eu împreună cu jucătorii vom reuşi să dăm înapoi ceea ce îşi doreste Şomuz, accederea în primele două echipe la sfârşitul campionatului. Despre cum vom aborda meciul, nu pot spune prea multe, dar este sigur că vom urmari victoria şi nimic altceva”, ne-a declarat antrenorul Daniel Stoica.  

Aprecieri privind jocul de sâmbătă a făcut și antrenorul echipei Ceahlăul, profesorul Gabriel Rădulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Este un joc în care întâlnim o echipă solidă, o echipă în formă, dar suntem pregătiți să abordăm jocul la victorie. Chiar dacă avem câțiva jucători suspendați, am încredere că cei care vor intra în primul unspresprezece vor da ce au mai bun pentru echipă și șansele noastre de a câștiga sunt la fel de mari. Am reușit să trecem peste dezamăgirea pricinuită de înfrângerea de la Rădăuți. Nu a fost simplu, tinerii noștri jucători au acuzat din plin acest eșec, dar în momentul de față suntem pregătiți și dornici de a face o partidă mare sâmbătă. A fost rezultat surprinzător la Fălticeni săptămâna trecută, și ca scor. Știm că este o echipă tenace, bine pregătită și bine organizată din punct de vedere tactic, probabil că vin la victorie având un moral bun.

Noi jucăm acasă, avem o echipă care pasează bine, terenul se află în condiții bune acum și spun eu că vom face totul să câștigăm sâmbătă.Șomuz a avut o campanie de achiziții interesantă în pauza competițională. Știm că este o echipă ambițioasă la care au venit trei jucători peste nivelul mediu al echipei din tur și ne poate pune probleme. Noi vom pregăti foarte bine jocul și sper ca tinerii noștri băieți să intre foarte motivați, înțelegând momentul în care suntem, și îmi doresc foarte mult victoria sâmbătă.” (Sursa: Sportul nemțean de performanță)

ȘTIRI